zaskrceni motorky na 25kw
zaskrceni motorky na 25kw
Ahoj lidi chci se zeptat jeslty nekdo nema nejake zname kdo dokaze nechat do TECHNICAKU napsat ze motorka ma jen 25kw.... chci si koupit motorku kawasaki zx6r ale bohuzel na to nemam papiry tak bych to chtel vyrestit timto spusobem prosim piste na email Arch_Andel@seznam.cz dekuji mnohokrat...
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To je ale vtipnej nick...
Hele, před tím, než začneš vymejšlet další voloviny si přečti třeba TENTO článek!
O škrcení motorek a "papírovým" výkonu se zde na foru už napsalo tolik, že komentáře k tomuto tématu mě příjdou už fakt, jako chodit s dřívím do lesa!

Hele, před tím, než začneš vymejšlet další voloviny si přečti třeba TENTO článek!

O škrcení motorek a "papírovým" výkonu se zde na foru už napsalo tolik, že komentáře k tomuto tématu mě příjdou už fakt, jako chodit s dřívím do lesa!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- farmář
- Ghostrider
Ladisi, z toho si nic nedělej. U nás na Opel-frontera.com je to ještě horší. Všechny Opel off mají podvozek Isuzu a kdo dá do převodovky převoďák,končí,Isuzu má motorák a ví proč. A nikdo nikdy nehledá, nečte.
I když se na otevřené nezabije, stačí,aby ho někdo někde naboural, přišlo se na to že nemá škrtící kit a dojezdil. Já je chápu, je to utrpení, čekat....ale za ten možnej průser to myslím nestojí.
Asi vše četl a přesto chce. Tak na takovéhle známé asi kontakt tadybezejmenný nedostaneš.
I když se na otevřené nezabije, stačí,aby ho někdo někde naboural, přišlo se na to že nemá škrtící kit a dojezdil. Já je chápu, je to utrpení, čekat....ale za ten možnej průser to myslím nestojí.

Asi vše četl a přesto chce. Tak na takovéhle známé asi kontakt tadybezejmenný nedostaneš.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No, ono je to hodně rozdílné mezi karburátorama a stříkačkou. Bohužel se z popisu problému nepozná co máš 
karburátory = 30k za škrtící kit + možná ještě práce (mě tenkrát odradila cena kitu samotného)
stříkačka = 3k za kit (já měl karburátory, takže další detaily neznám)
Servis musí vydat doklad o uškrcení, už nevím jestli se musí projít ještě technickou pro ověření výkonu a s těma všema papírama na úřad, kde udělají změnu v TP.
Příjemnou zábavu

karburátory = 30k za škrtící kit + možná ještě práce (mě tenkrát odradila cena kitu samotného)
stříkačka = 3k za kit (já měl karburátory, takže další detaily neznám)
Servis musí vydat doklad o uškrcení, už nevím jestli se musí projít ještě technickou pro ověření výkonu a s těma všema papírama na úřad, kde udělají změnu v TP.
Příjemnou zábavu

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

lidi pomoc
Lidi klidne vam dam tel ..a muzem se domluvit po tel nebo mi dejte svuj nebo si muzeme dat nekde scuka ....jsem z Brna ...a chtel (potreboval) bych s inechat napsat do technicaku 25kw.....a jaka je cena ...urcite nekdo stim mate skusenosti ....dekuji
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: lidi pomoc
Neprovokuj!tadyanonym píše:Lidi klidne vam dam tel ..a muzem se domluvit po tel nebo mi dejte svuj nebo si muzeme dat nekde scuka ....jsem z Brna ...a chtel (potreboval) bych s inechat napsat do technicaku 25kw.....a jaka je cena ...urcite nekdo stim mate skusenosti ....dekuji
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Nechtel jsem to sem psat, ale musim... chytrymu napovez, blbyho kopni. Proc myslis, ze ti tu kazdej bud vubec neodepise nebo napise at si poridis seskrcenou nez se naucis jezdit? Asi proto, ze ty lidi maj nejaky zkusenosti a snazi se ti dobre poradit. 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
ty vogo kup si neco slabsiho a novy gumy a jezdi! tim se naucis nejvic!
Ja zacinal na motorce s 50k a nevim jestli to byl uplne dobrej napad.....
rovne jedes rychle, ale jinak nic. Bez zkusenosti jsem se ty motorky strasne bal a zatacky stejne jezdil pomalinku.
Casem se to poddalo, ale zbytecnej, zbytecnej cas!
Tahat za plyn umi kazdej, ale jezdit..... vyjezdi se a pak se o tom muzem pobavit, jestli je nutnejch 100 koni.....
se mrkni na treba na motorkari.cz, jakej je to pruser, kdyz nekoho trefis a jedes na otevreny masine (cili bez papiru, cili trestnej cin, pojistovna tic nezaplati........kua vazne to stoji za to?)
Ja zacinal na motorce s 50k a nevim jestli to byl uplne dobrej napad.....
rovne jedes rychle, ale jinak nic. Bez zkusenosti jsem se ty motorky strasne bal a zatacky stejne jezdil pomalinku.
Casem se to poddalo, ale zbytecnej, zbytecnej cas!
Tahat za plyn umi kazdej, ale jezdit..... vyjezdi se a pak se o tom muzem pobavit, jestli je nutnejch 100 koni.....
se mrkni na treba na motorkari.cz, jakej je to pruser, kdyz nekoho trefis a jedes na otevreny masine (cili bez papiru, cili trestnej cin, pojistovna tic nezaplati........kua vazne to stoji za to?)
CKC # 594
- farmář
- Ghostrider
teď jsem přejížděl Pegaso 650 210 km v tom vichru, krom toho, že jednovál mne nebere, krom toho že endura jsem nikdy!!! nemusel, tak těch padesát koní, posez kousek za řidítky, jemňoučkej podvozek, pánové já se vyblbnul!!!! díra nedíra to jelo samo, jo koně to nemá,ale jela jako z praku....normálně chci enduro!!!!!! k té mojí staré
Takže po téhle zkušenosti, se svými 130kily, dvouma metrama, ti řeknu, že pokud dobře zvolíš lehkou motku vyjezdíš se jistě jako hrom. Jo a zatáčky, pánové!!!! svině neznačková
no super.

Takže po téhle zkušenosti, se svými 130kily, dvouma metrama, ti řeknu, že pokud dobře zvolíš lehkou motku vyjezdíš se jistě jako hrom. Jo a zatáčky, pánové!!!! svině neznačková

CKC #1060
CKC #1060
- farmář
- Ghostrider
...jo a žádný rovně a rychle, normálně gumy skoro až na hranu ......
na rovně a rychle se vyto, těch pár frajerů s kalhotkama na značce, závodníci v provozu..... těch je čím dál tím míň, asi víš proč. Čím silnější a těžší motka zároveň,tím často méně srandy na silnici.Pokud chceš závodit, tak hybaj na okruh. 

CKC #1060
CKC #1060