Skalka 2009
- farmář
- Ghostrider

ve Slavkově. Moje nevím, kolega bude mít obě zítra skladem tam. Netrvá, já si v tom shonu co mám neuvědomil, že Skalka je už tento víkend, žil jsem v prapodivné iluzi, že až ten příští.
jak trvá, včera jsem je objednal poté, co mi jeden dodavatel stornoval objednávku. 
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- BOB
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u těch servisů. Nevzal by někdo vercajk a ve volných chvílích bychom vyměnili řetězovku (i s kolečkama, sekundár)??? Jestli by se nějaká dobrá duše uvolila, tak bych byl vděčný, jesli se nikdo nenajde, tak to hodím po srazu do servisu. Sám na to nemám nářadí. 
Kdyžtak PM abych věděl, že tu zátěž mám tést zebou.
Když se nikomu nebude chtít, tak se fakt nic neděje.
Kdyžtak PM abych věděl, že tu zátěž mám tést zebou.
Když se nikomu nebude chtít, tak se fakt nic neděje.
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41
- Uncle
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Farmář, v Kamenici u Urbana (Urban Pneu) ti to udělají na počkání. Zavolej tam a oni ti řeknou. Na můj bajk měly DUNLOPY do 2. dne.farmář píše:a doprčic a do prkénka, tak se na Skalce mějte dobřegumy budou do 5.5. čili trochu pasé. Foťte foťte foťte
pls.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- farmář
- Ghostrider

¨Uncle píše: Farmář, v Kamenici u Urbana (Urban Pneu) ti to udělají na počkání. Zavolej tam a oni ti řeknou. Na můj bajk měly DUNLOPY do 2. dne.
ten to dělá i v Hradci ale co přinesl kolega, dejte nám motku ráno a odpo si přijďte.No nejsem Hradeckej. Gumy mám objednaný, tak je vemu kde jsem je objednal. V Kamenici dělaj motky? to by bylo za rohem!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- Uncle
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Jasan že dělaj. Urban začal z Kamenice. No ale nejlepší to máš prostě sundat kola, dovýzt je tam, můžeš je tam nechat, oni ti to udělaji, zavolaji a pak si je jen doma hodíš spátky na motku. Myslim že tam otec motku zavezl včera na otočku aby si sehnaly gumu a dneska mi v poledne psal, že tam zajel, vyměnili a je to hotový. Pokud si dovezeš jen kola, ještě ušetříš.farmář píše:¨Uncle píše: Farmář, v Kamenici u Urbana (Urban Pneu) ti to udělají na počkání. Zavolej tam a oni ti řeknou. Na můj bajk měly DUNLOPY do 2. dne.
ten to dělá i v Hradci ale co přinesl kolega, dejte nám motku ráno a odpo si přijďte.No nejsem Hradeckej. Gumy mám objednaný, tak je vemu kde jsem je objednal. V Kamenici dělaj motky? to by bylo za rohem!
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D