nemusej byt, muzou byt klidne z te 05'DoktorZRX píše:Protože jsou z 11ky, bejvalej RexařiKankX píše:
...tak jsem na to koukal jeste jednou a jednu nesrovnalost jsem tam preci jen nasel... cerne brzdice mely ZRX az od r.v.2005 do te doby byly brzdice zlate... tezko rict proc to tak je
ZRX III.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Byla nejspíš mrdlá na předek.psal mi že předchozí majitel měnil jednu z vidlic.a těch třmenu jsme si nevšimlKankX píše:...tak jsem na to koukal jeste jednou a jednu nesrovnalost jsem tam preci jen nasel... cerne brzdice mely ZRX az od r.v.2005 do te doby byly brzdice zlate... tezko rict proc to tak jeKankX píše:nevim na ktere fotce myslis ten napis, ale ja bych rekl ze bude v origo stavu vcetne laku (nepocitam blinkry a plexi) Kazdy detail co byva vetsinou spatny, je tady jak ma byt... a ta cena mi prijde hodne dobra, pokud tedy stav na fotkach bude odpovidat skutecnostiPajaZR píše:Pánové,co na ni říkáte?,myslíte že je původní lak?? jaksi tam nesedí ten nápis KAWA..na poslední fotce![]()
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 200-r.html
Díky![]()
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
Takže mluvíš o axiální vůli klikové hřídele, nějaká vůle by tam měla být, protože jde o kluzné uložení - jak má být velká, to bohužel nevím.milda píše:
Tak jsem dneska poměřil,podložky jsou venku,zítra mikrometr a jdu na to.
Myslíte,že na ty kilometry je možný,aby tam byly takovýhle rozdíly?
Kdoví kolik to má skutečně najeto!!
Některé podložky tam byly obráceně-čísly nahoru,tak si myslím,že už s tím někdo něco dělal.
Mimo toleranci je vlastně jen jeden ventil (ten,co je místo 0,18-0,24 - 0,17)
Jak je důležité mít ventily úplně se stejnými vůlemi?Např. vždy dva sací na válci stejně? Nebo je to fuk a stačí když jsou prostě v toleranci?
No a ještě jedna obava:
Pokud vezmu za ten plech s výřezy a tahám k sobě a od sebe(v ose hřídele) ,má to někde vůli zhruba tak necelý milimetr.
Máte s tím někdo zkušenost,jestli to tak má být??
Jsem z toho znepokojený!!
Co se týče vůlí ventilů: 0,01mm na jednom ventilu bych neřešil, dal bych to zpátky a po sezóně bych se na to podíval znovu. Vůle nemusí být na jednotlivých válcích stejné, proto je tam to toleranční rozpětí. Jestli je podložka číslem nahoru nebo dolů je úplně jedno.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- farmář
- Ghostrider

tak pokud je někde kluzné uložení s olejem, je za jízdy tlačenej olej do a klouže to po filmu oleje, aby to nešlo kov na kov,takže toho si moc nevšímej, tam nějaká vůle malá být musí, po startu se to vymezí právě tím olejem. Jako u šálů kliky. Je nesmyslné si myslet, že to jezdí jen po tom kompozitu 
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
PajaZR píše:Byla nejspíš mrdlá na předek.psal mi že předchozí majitel měnil jednu z vidlic.a těch třmenu jsme si nevšimlKankX píše:...tak jsem na to koukal jeste jednou a jednu nesrovnalost jsem tam preci jen nasel... cerne brzdice mely ZRX az od r.v.2005 do te doby byly brzdice zlate... tezko rict proc to tak jeKankX píše: nevim na ktere fotce myslis ten napis, ale ja bych rekl ze bude v origo stavu vcetne laku (nepocitam blinkry a plexi) Kazdy detail co byva vetsinou spatny, je tady jak ma byt... a ta cena mi prijde hodne dobra, pokud tedy stav na fotkach bude odpovidat skutecnosti![]()
Ale prý že je jinak super stav.
a propooo.... kolik 12 tek ma modry matky na vrchu vidlic?
ja je teda modry mam bo to sou vidle z 11 tky
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
milda píše:
Tak jsem dneska poměřil,podložky jsou venku,zítra mikrometr a jdu na to.
Myslíte,že na ty kilometry je možný,aby tam byly takovýhle rozdíly?
Kdoví kolik to má skutečně najeto!!
Některé podložky tam byly obráceně-čísly nahoru,tak si myslím,že už s tím někdo něco dělal.
Mimo toleranci je vlastně jen jeden ventil (ten,co je místo 0,18-0,24 - 0,17)
Jak je důležité mít ventily úplně se stejnými vůlemi?Např. vždy dva sací na válci stejně? Nebo je to fuk a stačí když jsou prostě v toleranci?
No a ještě jedna obava:
Z Mildy se stává kawa servis. Ty jsi střelec,do takových věcí já bych se vůbec nepouštěl. Máš asi hodně času viď?
Pokud vezmu za ten plech s výřezy a tahám k sobě a od sebe(v ose hřídele) ,má to někde vůli zhruba tak necelý milimetr.
Máte s tím někdo zkušenost,jestli to tak má být??
Jsem z toho znepokojený!!
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Seky,kdybys věděl kolik nervů mě stálo dostat motku od servisáků,co nestíhaj spátky a pak řešit,jestli to,co měli udělat fakt udělali.... Takhle dobře vím,co jsem udělal...akorát se to od rozebírání ČZ 175 dost liší...
Pak z toho mám velkou radost,když se dílko podaří!!!
Marťyne díky za rady!! Z tebe mluví zkušenost!
Prohodím jen tu jednu(s jinou,samozřejmě),kde je menší vůle,už mám podložky stejně venku.
Mám ještě takovou všetečnou otázku: rozumím tomu dobře,že vůle se zmenšuje,jak ventil a sedlo sedá-opotřebovává se a naopak se zvětšuje opotřebením podložky,vačky,toho vahadla,či jak se tomu nadává...
Přemýšlím o tom,čím to je,že jen na jediném ventilu ze šestnácti nejsem blízko u horní tolerance,ale naopak pod spodní...
Moje dvanáctka má matice modrý a myslím,že tak má byť je to tak správne!!
Pak z toho mám velkou radost,když se dílko podaří!!!
Marťyne díky za rady!! Z tebe mluví zkušenost!
Mám ještě takovou všetečnou otázku: rozumím tomu dobře,že vůle se zmenšuje,jak ventil a sedlo sedá-opotřebovává se a naopak se zvětšuje opotřebením podložky,vačky,toho vahadla,či jak se tomu nadává...
Přemýšlím o tom,čím to je,že jen na jediném ventilu ze šestnácti nejsem blízko u horní tolerance,ale naopak pod spodní...
Moje dvanáctka má matice modrý a myslím,že tak má byť je to tak správne!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576