ZRX III.
malem bych zapomel.. je tomu asi tyden.. v Olomouci zelenej Rex asi 2005 origo blinkry a vcelku vymazlenej, stal jeste s zr7 na krizovatce a cekali na zelenou, zastavil sem vedle nich v plechovce, povidam si ze motorky to nejsou nijak hlucne s tema origo koncovkama.... aleeee kuci pri čekaní na tu spravnou barvu meli vypnuté motory
po rozsvícení te spravné barvy na semaforu tedy otocili klickem, nastartovali a vodjeli
hned me napadlo jestli nahodou nedelam neco spatne a jestli bych v ramci setreni Rexe nemel taky vypínat motor pri cekaní na křizovatce
ikdyz zase neco mi říká že repas starteru bude zrejme trosku dražší než ta pul deci kterou motorka spali nez blikne zelená. Co vy na to chcípáte, nebo nechcípáte? dosud sem to bral jako u auta, tam je to tusím tak ze pri staní delsím jak 3 minuty se jiz motor vyplati vypnout.

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
No ne že bych byl proti, ale přeci jenom to nevyrobili v té správné továrně, ale máš vkus, obsah jako kráva, krouťák taky jen ten výkona točivý moment ha ha ha, je to prostě motor z chopera něco jako Buell.....KankX píše:MT-01
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Honzo,jestli to myslíš vážně,tak jdi do prdele a jestli si děláš prdel tak taky!! 
Edit písmenko...
Myslím,že ten loupežník nekecá!!!

Edit písmenko...
Myslím,že ten loupežník nekecá!!!
Naposledy upravil(a) milda dne pon dub 27, 2009 21:13:45, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
-
- Ghostrider
změňme téma. Řešil už někdo spojku? Za 1. dává se pancéřka taky na ni, při poslední jízdě se mě zdálo, že s přibývajícím časem ji musím mačkat čím dál víc k řídítku.
2. přece jen mám už najeto nějakých 47t. Kdy se řeší spojka a jak? Co se mění a podle čeho (pružiny, lamely)?
Spojka mě neprokluzuje, řazení jde dobře, jen je tam prostě ten pocit, že zabírá naplno až u těch řídítek. Asi bych to stejnak řešil až po sezoně, mám tam nový olej a tak se mě nechce zase hned vypouštět.
Někdo psal, že to snad není takový problém to vyměnit, na jawě jsem se do toho omylem dal a dopadlo to dobře. Je tady nějaký problém? Je potřeba momentový klíč? atd. atd.
2. přece jen mám už najeto nějakých 47t. Kdy se řeší spojka a jak? Co se mění a podle čeho (pružiny, lamely)?
Spojka mě neprokluzuje, řazení jde dobře, jen je tam prostě ten pocit, že zabírá naplno až u těch řídítek. Asi bych to stejnak řešil až po sezoně, mám tam nový olej a tak se mě nechce zase hned vypouštět.
Někdo psal, že to snad není takový problém to vyměnit, na jawě jsem se do toho omylem dal a dopadlo to dobře. Je tady nějaký problém? Je potřeba momentový klíč? atd. atd.
ZX-12R naked