25. dubna - MORAVA
Kam v Tišnově? To se u nás tak něco prodává na motkyzdenek píše:toš byli ste to vyMartyho sem poznal uz z dalky
![]()
cernej Rex nakonec, asi zrejme Doktor vidte?
jeli sme s priulkou do Tisnova pro novy svice na Rexe za super cenu.
krasna projizdka, jen chvilema vic foukalo

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak v rychlovce zase špica akce

malá modlidba za kawisty

už se scházíme

[/url
příjemná zastávka na kávičku
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=PqhGl_i]
bez komentáře.....

domek plný motorek

a konec.....zase jsem musel odjet před koncem a hlavně před jídlem - snad nějaká husička či co apod....
Děcka mějte se a na Moravu jak to půjde zase dorazím ..... to je radosti ,že jo....

malá modlidba za kawisty

už se scházíme

příjemná zastávka na kávičku
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=PqhGl_i]

bez komentáře.....

domek plný motorek

a konec.....zase jsem musel odjet před koncem a hlavně před jídlem - snad nějaká husička či co apod....
Děcka mějte se a na Moravu jak to půjde zase dorazím ..... to je radosti ,že jo....
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem na to toukal.Koliduje mi to se svodem mladých psů,ale pokusím se jej odsunout na červen.Doufám,že na 6-7.6 . žádná vyjížďka na Moravě nebude.Helča píše:Moc hezká sobotěnka![]()
.... a krásné fotečky.
když ti to Jardo jen trošku vyjde,tak za náma určitě toho 17.5 dojeď.....budeme se těšit
Fakt do bylo fajn a až Tomáš bude moci jezdit normální rychlostí tak asi i on ,přesto že rodilý pražák - přidá i s batůžkem,taky se jim to líbílo.

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
tomu to mouka z oci...at si vazi toho ze jeste nemuze...Han Solo píše:Už jsem na to toukal.Koliduje mi to se svodem mladých psů,ale pokusím se jej odsunout na červen.Doufám,že na 6-7.6 . žádná vyjížďka na Moravě nebude.Helča píše:Moc hezká sobotěnka![]()
.... a krásné fotečky.
když ti to Jardo jen trošku vyjde,tak za náma určitě toho 17.5 dojeď.....budeme se těšit
Fakt do bylo fajn a až Tomáš bude moci jezdit normální rychlostí tak asi i on ,přesto že rodilý pražák - přidá i s batůžkem,taky se jim to líbílo.![]()
![]()
![]()
![]()

a bez batohu ??? ani nemluvim...jen at jeste dlouho zajizdi

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
To jsme moc rádi,že se jim s náma líbiloHan Solo píše: Už jsem na to toukal.Koliduje mi to se svodem mladých psů,ale pokusím se jej odsunout na červen.Doufám,že na 6-7.6 . žádná vyjížďka na Moravě nebude.
Fakt do bylo fajn a až Tomáš bude moci jezdit normální rychlostí tak asi i on ,přesto že rodilý pražák - přidá i s batůžkem,taky se jim to líbílo.![]()
![]()
![]()
![]()

...a na Moravě je až 19.-21.června TESÁK

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**