Výfuk - laďáček - NEJEN ZRX
Si Myšáku neviděl jak jsem si nainstaloval tlumící vložku před vyjížďkou v Jičíně a hned na té pumpě za městem jsem se spálil jak jsem ji rval ven
?? Bylo to najednou moc tichý¨, ale na delší cesty ji tam dávat budu. No a to je koncovka od Ixilu za 5t. Problém s napasováním nebyl - tedy jeden jo, ale to s páskou okolo výfuku..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Píšou tam, že je to komplet včetně svodů. Jenom koncovka se řekne Muffler. Ovšem je to divné - yoshimura dle svých stránek nic pro ZRX nevyrábí a logo, které na tom obrázku je neodpovídá logu, které yoshimura na svých výfukách má a to i pro motorky z tohoto časového období (01-05).
Takže jednoduchá odpověď - že by fake???
Takže jednoduchá odpověď - že by fake???
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
jsem rád, že nejsem takový snílek, že by to zastínilo moje už tak chabé znalosti cizího jazyka. Fake nemyslím, spší blbě zkopírovaný odkaz na výrobek, ta stránka je prý docela známá a i podle provedení to nevypadá, že by to prodával někdo z garáže.
Ale s tou Yoshimurou se pleteš jako já http://www.yoshimura-jp.com/en/products ... index.html . A druhá věc, je prý rozdíl mezi Yoshimurou z Japonska a Yoshimurou z USA. U nás se prodává z Japonska, protože paradoxně z USA je prý problém to sem dostat v rozumném čase a za druhé v americe nevyrábí s tlumící vložkou, teda bez homologace.
Ale s tou Yoshimurou se pleteš jako já http://www.yoshimura-jp.com/en/products ... index.html . A druhá věc, je prý rozdíl mezi Yoshimurou z Japonska a Yoshimurou z USA. U nás se prodává z Japonska, protože paradoxně z USA je prý problém to sem dostat v rozumném čase a za druhé v americe nevyrábí s tlumící vložkou, teda bez homologace.
ZX-12R naked
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: