...no jistěééé...Kubíka strčí Peťa do kufru a pomažeMARTY píše:ne ne zacatek...a mamku vesele premluvime at te pusti s Kubikem s nama ne ???KING píše:Moc rád bych jel,ale Kubík má narozeniny a tak se mu budu věnovat,pokut nepojedu do chorvatska coš je velmi pravděpodobné. Takže tentokrát beze mne.Ale mohly by jste se u nme zastavit na kafe a na něco dobrého,Kubík bude mít radost a já taky
![]()
25. dubna - MORAVA
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
Na startu jsem na Lipůvce a v cíli u KingaMARTY píše:takze pls predbezne shrnuti....
kdo ze bude na Lipuvce a pak nekde na trase dal ????
at vime na koho se kde ceka ????..ps...ja uz vim ze az tam budem Romanovi na beton budu muset volat...on vi ......![]()
![]()
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Luhačky vyřídím dopolko než se dokodrcáte pod buchláky k pumpe.Ale řaknu vám ta objížďka od Brna na Hradiště je fakt hustá,dnes jsem to jel autem a děs a hrůza.Zpátky podle Pepy jsem dal Nesovice a Vyškov a bylo to v pohodě.Jenže je uzavřenýho něco i ve Starém Městě snad směr Přerov ??!! ale na další křižovatce pak už nechaůli Přerov zase normálně tak nevím Navíc v Uherském |Brodě uzavřeli tu okružní cestu na Slovač z jdnáb strany,takže přes město objíždka no paráda.Jak já nadával že nejsem na motce.Ale zase z druhý strany prakticky od nájezdu k Buchlovkám od Hradiště minimální provoz e prakticky bez kamionů až do nesovic.Helča píše:to by určitě šlo....,a co ty Luhačovice?....jo nebo ne?
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- Roman - ZX12
- Easy slider

- Roman - ZX12
- Easy slider

tak 10:30 zavolat plosim plosim smutne koukam, ne vazne tentokrat to snad nenastane, ale radsi volatMARTY píše:takze pls predbezne shrnuti....
at vime na koho se kde ceka ????..ps...ja uz vim ze az tam budem Romanovi na beton budu muset volat...on vi ......![]()
![]()
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to asi takhle...MARTY píše:takze pls predbezne shrnuti....
![]()
Lipůvka - 11:00 hod.:
Ladis + Lali
MARTY
misak
Pepa
Doktor
Roman
fanuš (?)
Kuba
marek
Slots
U Střílek (benzinka pod Buchlákama) - 12:30 hod.:
Helča
Han Solo
kamarád s novým Z1000
Marek (?)
Snad jsem na nikoho nezapomněl a jestli se najdou další, tak jenom dobře!
Naposledy upravil(a) Ladis dne pát dub 24, 2009 09:33:10, celkem upraveno 2 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********