ZRX III.

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pon dub 20, 2009 22:56:01

Teamgreen píše:
MajaZRX píše:tak spěchej.Počasí už na to je.Doufám že to bude DAEG :twisted:
DAEG ne, bude to klasika EL jako z fabriky, všechno pouze originál (greeeeen). Zatím si musím vystačit s Verčou a svezení je na něm fakt super, doporučuju všem začátečníkům jako jsem já. Na REXe se musí dozrát a to v jakýmkoliv věku, ve třiceti jako v šedesáti.
Konečně jsem letos trochu kilometrů nadozrával...Fakt už mám rozum, jak psal Kuba, 200 v dešti a v noci ne! :lol:
Na sobotu plánuju tak tříhodinovou leštičku...Edásek je zaprasený až za ušima (pátek: Folkestone-Gatwick 160 v dešti, na místě cca 22:30...) Pomalu se nedalo, auta prášily, že bylo vidět kulový, ale v rychlým prvnímu v řadě kapky pěkně odtíkaly :lol:
Řetěz má lišku Bystroušku, jak od Janáčka!

To by se na déšť hodilo...jednomu:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte dub 21, 2009 06:50:54

To Teamgreen:
Ono s tím dozráváním je to individuální.....Někdo rozfláká co se dá,bez ohledu na zrání....

Pěkně Chosé!! Jen sem ty obrázky a zážitky hrňte!!
Je fajn,že jste to v pořádku zvládli,jak vidím podmínky byly opět ne zrovna fajnový.Ale snad to bylo o mnoho lepší než loni,ne?
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte dub 21, 2009 07:00:09

milda píše:To Teamgreen:
Ono s tím dozráváním je to individuální.....Někdo rozfláká co se dá,bez ohledu na zrání....

Pěkně Chosé!! Jen sem ty obrázky a zážitky hrňte!!
Je fajn,že jste to v pořádku zvládli,jak vidím podmínky byly opět ne zrovna fajnový.Ale snad to bylo o mnoho lepší než loni,ne?
Bylo to lepší, vloni to byl jen "seznamovací průlet" Londýnem...subjektivně: jsem šťasnější než o Vánocích!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv dub 23, 2009 09:31:33

Tak konečně je kaple hotová. Má to nějaký mouchy, který se podařilo udělat při lakování, ale mám slíbenou opravu přes zimu, tak doufám, že mi to na skalce moc nepomluvíte. Zítra nebo v neděli ji namontuju a zkusím nějakou fotku. Jsem jak malej kluk, konečně bude rex zase eRko a nebude na mě tolik funět.....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Tetor
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Tetor » čtv dub 23, 2009 11:02:50

Setkáváte se s nepochopením vzhledu svýho Rexe? Dneska sem ukazoval svůj krásnej bike dvěma kolegům v práci...jeden prohlásil: vypadá to jak Jawa.. :?: , a ten druhej: a to ještě jezdí? Jak je to starý?.... :?: Dneska sou všichni zaslepený oplastovanejma supersportama a klasickou sportovní krásu nejsou schopni ocenit...Něměl sem sílu jim něco vysvětlovat, tak sem je nechal v jejich naivní nevědomosti :wink:
ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv dub 23, 2009 11:04:58

Tetor píše:Setkáváte se s nepochopením vzhledu svýho Rexe? Dneska sem ukazoval svůj krásnej bike dvěma kolegům v práci...jeden prohlásil: vypadá to jak Jawa.. :?: , a ten druhej: a to ještě jezdí? Jak je to starý?.... :?: Dneska sou všichni zaslepený oplastovanejma supersportama a klasickou sportovní krásu nejsou schopni ocenit...Něměl sem sílu jim něco vysvětlovat, tak sem je nechal v jejich naivní nevědomosti :wink:
Buď v pohodě, spousta lidí nerozumí klasice a když je to klasika s duší jako je Rex, tak to je bajk, jen pro lidi který věco co chtějí :-)

Třeba tohle má asi výkon a slušný jízní vlastnosti, ale zvracel bych http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni ... 13593.html
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv dub 23, 2009 12:59:03

Tetor píše:Setkáváte se s nepochopením vzhledu svýho Rexe? Dneska sem ukazoval svůj krásnej bike dvěma kolegům v práci...jeden prohlásil: vypadá to jak Jawa.. :?: , a ten druhej: a to ještě jezdí? Jak je to starý?.... :?: Dneska sou všichni zaslepený oplastovanejma supersportama a klasickou sportovní krásu nejsou schopni ocenit...Něměl sem sílu jim něco vysvětlovat, tak sem je nechal v jejich naivní nevědomosti :wink:
to je bezne... kdo nerozumi, nepochopi :(
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » čtv dub 23, 2009 13:05:41

ZRX 1984 píše:
Buď v pohodě, spousta lidí nerozumí klasice a když je to klasika s duší jako je Rex, tak to je bajk, jen pro lidi který věco co chtějí :-)

Třeba tohle má asi výkon a slušný jízní vlastnosti, ale zvracel bych http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni ... 13593.html
Myslím, že jak Rexe, tak Kinga (myslím tím B-Kinga ;)) vystihuje závěr úvodního článku toho redakčního testu - Tento nehraje na kompromisy. Buď ber, nebo nech být.! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » čtv dub 23, 2009 13:28:32

KankX píše:
Nevím kde to bylo, týpek se motal kolem Rexů (hlavne kolem toho kubového, vedle stálo moje Nko), a pak říká kubovi: hezká motorka, ale proč tam máte tu škaredou hranatou polokapotáž?? Ještě že měl kuba kocovinu jak vždycky, jinak po něm vystartoval :? .
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv dub 23, 2009 13:50:54

marek píše:
KankX píše:
Nevím kde to bylo, týpek se motal kolem Rexů (hlavne kolem toho kubového, vedle stálo moje Nko), a pak říká kubovi: hezká motorka, ale proč tam máte tu škaredou hranatou polokapotáž?? Ještě že měl kuba kocovinu jak vždycky, jinak po něm vystartoval :? .
:-) na takovýhle týpky prdím, nikoho nepřesvědčuju o kráse Rexe, jen mu řeknu když nezná historii Rexe tak ať radši mlčí.........
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv dub 23, 2009 13:54:20

Já nevim :roll: mě ještě do očí nikdo neřekl, že mám vošklivou motorku :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv dub 23, 2009 14:20:06

Zdrahy píše:Já nevim :roll: mě ještě do očí nikdo neřekl, že mám vošklivou motorku :)
:-) taky bych se neopovážil :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv dub 23, 2009 14:47:51

ZRX 1984 píše:

mluvis ted stejne jako ti kdo plivou po rexovi...kdo nedokaze byt nad veci je stejnej jako ten co hani a proklamuje jen to sve...
kazda masina ma neco do sebe...a kazdej majitel ma nejradeji tu svou...myslim samozrejme motorku :D :D
kdyby byl rex jen a jen to nej...celej svet by na nicem jinem nejzedil... :wink:
ale ja za sebe rikam ze je to velmi dobrej muscle bike... :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv dub 23, 2009 15:02:43

Každý biker by měl mít zrovna k té svojí motorce nějaký vztah (měl jsem snad ke všem, kromě 6ky). No a REX je něco, k čemu jsme se musel trochu prokousat, ale o to je to silnější. Jako když poprvé slyšíte nějakou muziku a nezanechá to stopy - jenže když to slyšíte po třetí, tak najednou máte pocit že je to mazec a že je to to pravé :) a potom se ta muzika neoposlouchá stráááášně dlouho.
Nemyslím si že je REX nejĺepší motorka pod sluncem, ale mám ji z duše rád :) no a kdyby ji chtěl někdo přede mnou hanit a myslel to doopravdy ve zlém, vytřel bych si s ním prdel, jak kdysi trefně podotknul kamarád Káča :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Tetor
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Tetor » čtv dub 23, 2009 15:10:12

Je to tak, klasickej krásnej muscle bike :D Mimochodem, nedivím se různej nýmandům, že si ZRX pletou s Jawou 350-640, vžyť ty motorky sou skoro stejný!!! :shock:

Obrázek
ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91

Zamčeno