25. dubna - CECHY
Tak to ma byt, kazeň, to je to hlavniElvis. píše:Ja jen hlasim, ze na to asi tenhle vikend picham... Budu se venovat pritulce... Byl sem litat na okruhu ted ve stredu a v utery mam zavod... mam i jine povinnosti

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
A neměla na první věta znít jinak " Já jen hlásím,že ..............tenhle víkend píchám.......Pepa píše:Tak to ma byt, kazeň, to je to hlavniElvis. píše:Ja jen hlasim, ze na to asi tenhle vikend picham... Budu se venovat pritulce... Byl sem litat na okruhu ted ve stredu a v utery mam zavod... mam i jine povinnostiJe třeba se věnovat i svým blízkým

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
Že by jen tenhle víkendHan Solo píše:A neměla na první věta znít jinak " Já jen hlásím,že ..............tenhle víkend píchám.......Pepa píše:Tak to ma byt, kazeň, to je to hlavniElvis. píše:Ja jen hlasim, ze na to asi tenhle vikend picham... Budu se venovat pritulce... Byl sem litat na okruhu ted ve stredu a v utery mam zavod... mam i jine povinnostiJe třeba se věnovat i svým blízkým

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...jses vitan... uvidime jestli se nekdo pripojilukas.01 píše:V něděli by mi to možná mohlo i klapnout, v sobotu taky nemužu jako ty. Uvidíme jak se k tomu postaví počasí. Trasa vypadá celkem zajímavě a když je to na kochačku, tak to nemá chybu. Pokud see do neděle nic nezmění, tak bych dorazil.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
...co mi ta trasa jen pripomina, ze by jsme to uz davali...ty rozhledy ze hrebenu kdyz pak nevim jak to nahnat do zatacky protoze cumim kolemKankX píše:...jses vitan... uvidime jestli se nekdo pripojilukas.01 píše:V něděli by mi to možná mohlo i klapnout, v sobotu taky nemužu jako ty. Uvidíme jak se k tomu postaví počasí. Trasa vypadá celkem zajímavě a když je to na kochačku, tak to nemá chybu. Pokud see do neděle nic nezmění, tak bych dorazil.

ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nedavali... tohle je navazne pokracovani, avsak z opacne strany, takze koncem ve stejnem miste jako tenkratCowboycolo píše: ...co mi ta trasa jen pripomina, ze by jsme to uz davali...ty rozhledy ze hrebenu kdyz pak nevim jak to nahnat do zatacky protoze cumim kolem

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
-
- Ghostrider