Čekém co Han Solo vymyslí, říkal do středy, tak uvidíme, já jsem pro se setkat u Trampa a potom můžeme do Luhačovic a třeba i do Bystřice p/Hostýnem na Tesák, jestli se nepletuHelča píše:taky bych se chtěla trošku provětratPepa píše:Hej, hola, jaké jsou další návrhy? Jede někdo také jižním směrem?....,tak písněte kde a kdy asi přibližně budete a nějak se určo domluvíme.
Ty Buchláky a Luhačovice myslím,že by šly
25. dubna - MORAVA
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Roman - ZX12
- Easy slider

-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
taky bych se chtěla trošku provětratHelča píše:Pepa píše:Hej, hola, jaké jsou další návrhy? Jede někdo také jižním směrem?
Ty Buchláky a Luhačovice myslím,že by šly
Tak domluva přes půl republiky se blíží ke konci helčo v sobotu dopoledne dvě možnosti buď se mi dva potkáme cca 9,00 - 9,30 v lluhačovicích a odfrčíme ke střílkám ,kde nabereme zbytek anebo cca kolem ll,oo všichni u pumpy pod buchláky na státovce u Střílek myslím,že mototrans se to jmenuje tyjo to je jednoduchý
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
...tak to spíš vypadá na variantu "B"... ,páč ráno jsou ještě povinnostiHan Solo píše: Tak domluva přes půl republiky se blíží ke konci helčo v sobotu dopoledne dvě možnosti buď se mi dva potkáme cca 9,00 - 9,30 v lluhačovicích a odfrčíme ke střílkám ,kde nabereme zbytek anebo cca kolem ll,oo všichni u pumpy pod buchláky na státovce u Střílek myslím,že mototrans se to jmenuje tyjo to je jednoduchý
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
Jsem pro Luhačky po tom a variantu B, navrhoval jsem ještě Bystřici a Tesák, neznám to tam tak dokonale, ale Ty seš místní tak raďHelča píše:...tak to spíš vypadá na variantu "B"... ,páč ráno jsou ještě povinnostiHan Solo píše: Tak domluva přes půl republiky se blíží ke konci helčo v sobotu dopoledne dvě možnosti buď se mi dva potkáme cca 9,00 - 9,30 v lluhačovicích a odfrčíme ke střílkám ,kde nabereme zbytek anebo cca kolem ll,oo všichni u pumpy pod buchláky na státovce u Střílek myslím,že mototrans se to jmenuje tyjo to je jednoduchý. Myslela jsem totiž,že chcete ty Luhánky až potom
.....a kam by jste chtěli frčet potom?
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
No tak to je teda situace, na Bystřici netrvám.Helča píše:Tak to by šlo určitě taky...,ještě podebatuju s Markem....,my by jsme totiž z Bystřice vyjížděliPepa píše: Jsem pro Luhačky po tom a variantu B, navrhoval jsem ještě Bystřici a Tesák, neznám to tam tak dokonale, ale Ty seš místní tak raď![]()
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148