Retezove kolecko
- PájinKAWA
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
díky moc! dneska me to na chvilicku udelalo jen dvakrat a to sem to ladil,aby to delalo hodnekrat,tak zas to neni tak horkej problem.aspon vim,ze to mas taky tak a nedela ti to nic,ale zas mas jiny stroj.zatim takhle,treba se nekdo ozve ze na to taky narazil a ja budu dal zkoumat a všem díky za poznatky zatim
Zdravim všechny lidi dobré vůle! ZX6R ´00
No já měnil řetězovku cca před měsícem, dával jsem tam sadu od RKčka.A ten plast tam taky nemám.U mě pro změnu je ten řetěz jakoby na jedný straně vytahanější než na druhý.Ale řetězem který má najeto cca 400km to být nemůže.Když jsem to tam dával tak se mi zdál v poho.Ale asi po 14 dnech od výměny řetězu jsem měnil v zadním kole gufera a vysoustružil jsem si i ty dva vymezovací kroužky, protože ty staré měly drážku od těch gufer.Tak si myslím že to je tím.Že je ta jedna rozeta jakoby vyosená a malinko hází.Tak uvidím až si to sedne co to udělá.Zatím jsem na tom ještě nejel od výměny gufer
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
- PájinKAWA
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
jako ze nemas retezove kolecka v jedny rovine?a retez je porad do oblouku jo?Ali G píše:No já měnil řetězovku cca před měsícem, dával jsem tam sadu od RKčka.A ten plast tam taky nemám.U mě pro změnu je ten řetěz jakoby na jedný straně vytahanější než na druhý.Ale řetězem který má najeto cca 400km to být nemůže.Když jsem to tam dával tak se mi zdál v poho.Ale asi po 14 dnech od výměny řetězu jsem měnil v zadním kole gufera a vysoustružil jsem si i ty dva vymezovací kroužky, protože ty staré měly drážku od těch gufer.Tak si myslím že to je tím.Že je ta jedna rozeta jakoby vyosená a malinko hází.Tak uvidím až si to sedne co to udělá.Zatím jsem na tom ještě nejel od výměny gufer
- PájinKAWA
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
dnes sem s tim mím strojem najel asi 150km a tak sem zjistil ze to dela pri -> hlavne v 5000ot/min ; taky pri zmackle spojce,kdyz se dojizdí do krizovatky. takze to muzi byt neco mezi spojkou a zadnim kolem,ale nejspis lozisko na vystupni hrideli z prevodovky.
no že zadní rozeta je malinko vyosená (není přesně ve středu šroubu) a tím se šponuje řetěz víc a míň.Uvidím až s tím udělám ještě pár kilometrů jak to bude vypadat.PájinKAWA píše:jako ze nemas retezove kolecka v jedny rovine?a retez je porad do oblouku jo?Ali G píše:No já měnil řetězovku cca před měsícem, dával jsem tam sadu od RKčka.A ten plast tam taky nemám.U mě pro změnu je ten řetěz jakoby na jedný straně vytahanější než na druhý.Ale řetězem který má najeto cca 400km to být nemůže.Když jsem to tam dával tak se mi zdál v poho.Ale asi po 14 dnech od výměny řetězu jsem měnil v zadním kole gufera a vysoustružil jsem si i ty dva vymezovací kroužky, protože ty staré měly drážku od těch gufer.Tak si myslím že to je tím.Že je ta jedna rozeta jakoby vyosená a malinko hází.Tak uvidím až si to sedne co to udělá.Zatím jsem na tom ještě nejel od výměny gufer