Uz jsme mu fesandu pochvaloval a opravdu nejde prehlednout...
Nejlepsi na tom je, ze uz mi nemuze ujizdet na delsich rovinkach jako pred rokem...
Jede nam to uplne, ale uplne stejne...

A prej ma podvozek na mekko... prd, vypusteny gumy mel....Elvis. píše:Dneska jsem na okruhu zjistil, ze jsem mel v obou gumach tlak 1,3Na to ze tam ma byt 1,9 zadek a 2,1 predek dobry
Normalne sem dojel na benzinku, dal tam co tam ma byt a ona najednou ta motorka i zatacela
PS:Pro ty co nevi, proc o tom mluvim, tak vyjezd na perstejn a pak jested s honzikem jsem absolvoval na takhle pekne podhustenych enduro gumach
PPS:Budu mit fotecky z dnesniho jezdeni v moste... jen nevim kdy, ale az budou, tak je sem urco dam
prosim Te co do nej kerujes....je to profikHonza-Zed píše:A prej ma podvozek na mekko... prd, vypusteny gumy mel....Elvis. píše:Dneska jsem na okruhu zjistil, ze jsem mel v obou gumach tlak 1,3Na to ze tam ma byt 1,9 zadek a 2,1 predek dobry
Normalne sem dojel na benzinku, dal tam co tam ma byt a ona najednou ta motorka i zatacela
PS:Pro ty co nevi, proc o tom mluvim, tak vyjezd na perstejn a pak jested s honzikem jsem absolvoval na takhle pekne podhustenych enduro gumach
PPS:Budu mit fotecky z dnesniho jezdeni v moste... jen nevim kdy, ale az budou, tak je sem urco dam