prodám okruhovku KAWASAKI ZX6R r.v.1998 jedná se o postavenou okruhovku z Itálie, kde jezdila tamní národní šampionát. Je to sice starší motorka, ale technicky a motorově v 100% stavu,pravidelně po každém závodě servisovaná a po sezoně kompletně repasovaná. Jezdí jako praštěná, ale je vhodná i pro okruhového jezdce začátečníka, protože v nižších otáčkách je "hodná". Podvozek toho hodně odpustí a tak počáteční chyby jezdce se ještě dají eliminovat. Ale i pro zkušené jezce není k zahození. Ve vyšších otáčkách jede naprosto skvěle. Minulý rok jsem na ní odjel CEC. A porážel jsem s ní i motorky z roku 08. Brno se s ní dá jet i pod 2:20. JE TO PLNOHODNOTNÝ SPORTOVNÍ MATERIÁL, NE JEN OKAPOTOVANÁ SERIOVKA.
PODVOZEK LADĚN FIRNOU HALBICH.
Motorka není jen překapotovaná seriovka, přikládám několik technických detailů:
- 6 pístkové brzdy
- radiální pumpa brzdy
- větší brzdový kotouč
- závodní desky
- rychlý plyn
- bezpečností pěna v nádrži
- kompletně zajištěné šrouby (vyhovuje předpisům pro MČR)
- plně nastavitelná přední vidlice Ohlins
- zadní plně nastavitelná vidlice Ohlins
- tlumič řízení Ohlins
- racingové kapoty
- nový racing olej v tlumičích
- nová raging brzdová kapalina
- nový olej
- karbonové kryty rámu, alternátoru, olej. výka
- odlehčení všeho co není potřeba ( jen otákometr a teplota oleje + startér, nic víc)
- nikde nevařená rám bez poškození
- jiná větší rozeta
- závodní přepákování
- kompletní svody Arrow
-kompletně přetěsněný motor
-kompletní repas
- BEZ INVESTIC PŘIPRAVENÁ NA SEZONU
při rychlém jednání přidám ještě 1x kompletní zcela nové kapotáže a 90% sadu gum do mokra vše v ceně 18 tis. Kč
a to vše za 69 tis.
PS:Abych předešel dotazům "Proč ze závoděním končím tak vězte, že nekončím, ale jen přestupuji do vyšší třídy". Já bych jí nikdy neprodal, ale už nemám místo v garáži