CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
-
- Ghostrider
Ale moc míst tady už není, asi jen třiHan Solo píše:Díky možná to bude třeba pokud kamoš pojede tak asi i s kamoškou.Ale nikomu to neříkejPepa píše:No co, k nám do boudy se klidně vejdešHan Solo píše: Tak Jo a asi jsi mne už zapsal,že jo.Tak bezva.Možná by jel ještě jeden budoucí nováček ,ale ten to neví určitě.Snad by se vešel.Zatím jen já a asi sám.. Vůbec nevím jak se bude spat, ale ani mě to netrápí, hlavně abych se trochu vyspal, přece jen to bude kousek cesty zpět
.
![]()
![]()
![]()

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No on je na tom časově ještě hůř než mi dva zkusím ho podpíchnout má novýho Zeda lOOO a dává mu lak . hádej jakej ?? - jasně zelené.Ale při tom počtu už neplatí na okrese jedina kawasaki zelená.Pepa píše:Ale moc míst tady už není, asi jen třiHan Solo píše:Díky možná to bude třeba pokud kamoš pojede tak asi i s kamoškou.Ale nikomu to neříkejPepa píše: No co, k nám do boudy se klidně vejdeš. Vůbec nevím jak se bude spat, ale ani mě to netrápí, hlavně abych se trochu vyspal, přece jen to bude kousek cesty zpět
.
![]()
![]()
![]()
, chce to rychlé a včasné rozhodnutí
![]()
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
tepero supiny.
urcite si ted reknete,ze jsem totalni kreten,ale chci se zeptat,jak to bude s tim placenim.
Kdyz se prihlasim,tak musim prijet,nebo,kdyz prijedu,tak prijedu?
Chci jet,ale mam momentalne Ninju v servise,coz tak nevadi,ale spadnul jsem z leseni a mam zlomenej kotnik (hlezenni kost),takze nevim,jestli do ty doby budu OK.
urcite si ted reknete,ze jsem totalni kreten,ale chci se zeptat,jak to bude s tim placenim.
Chci jet,ale mam momentalne Ninju v servise,coz tak nevadi,ale spadnul jsem z leseni a mam zlomenej kotnik (hlezenni kost),takze nevim,jestli do ty doby budu OK.
zx6r03
No co, tak kdyztak dojedes autem. Jsou i taci, kteri te radi uvidi i takmarenak píše:tepero supiny.

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Re: CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
skrtni v seznamu drzou mladou, nikam nejedekafkalibor píše:Tilda+drzá mladá
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
neškrtej měTilda píše:skrtni v seznamu drzou mladou, nikam nejedekafkalibor píše:Tilda+drzá mladá
-
- Ghostrider
Klídek děcka,nikdo se neškrtá.Shakirita píše:neškrtej měTilda píše:skrtni v seznamu drzou mladou, nikam nejedekafkalibor píše:Tilda+drzá mladá
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Ghostrider