plachta "Lídl"
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dneska koupila plachty na motky - no nekup to za ty peníze 

Naposledy upravil(a) Jana Kawa dne pon bře 30, 2009 15:27:12, celkem upraveno 1 x.
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
*62* CKC
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
na dovču jak dělaný, fakt je to malý balíček
Naposledy upravil(a) Jana Kawa dne pon bře 30, 2009 15:27:29, celkem upraveno 1 x.
Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
- ivanversys
- Easy slider
Re: plachta "Lídl"
[quote="666S999"]na srazy a běžné zakrytí jsem objevil v Lídlu plachtu na zakrytí zahradního lehátka!!!
pasuje supr na motorku, je skladná (balíček A4 asi jako výstražná vesta) má prošité lemy a vpředu a vzadu odrukované díry na přivázání a dokonce kolem zelený KAWA olemování...škoda že jsem ju neměl na sraz... cena supr! 50Kč, vzal jsem si hned 2ks, tak šup šup, nakupujte!
(pozn Lídl Břeclav-doufám, že seženete v celé CZ)
a jak sluší Eddiemu? čučte na fota!:

[/quote
Byl jsem náhodou v Lidlu, tak jsem si na tebe vzpomněl

pasuje supr na motorku, je skladná (balíček A4 asi jako výstražná vesta) má prošité lemy a vpředu a vzadu odrukované díry na přivázání a dokonce kolem zelený KAWA olemování...škoda že jsem ju neměl na sraz... cena supr! 50Kč, vzal jsem si hned 2ks, tak šup šup, nakupujte!
(pozn Lídl Břeclav-doufám, že seženete v celé CZ)
a jak sluší Eddiemu? čučte na fota!:

Byl jsem náhodou v Lidlu, tak jsem si na tebe vzpomněl

Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028
Hoj lidičky,nemáte pls někdo v okolí Lídl,kde by tu plachtu ještě měli? Já mám ve svém okolí jen jeden a tam už maj kulový...
Bral bych rovnou dvě i pro švagra... Vše bych zaplatil na skalce,nebo zaplatím poštovný. Díky
Bral bych rovnou dvě i pro švagra... Vše bych zaplatil na skalce,nebo zaplatím poštovný. Díky
Zkusím se ještě kuknout....,minulý týden jsem i po akci ještě 2 kousky koupilaMiMoZa píše:Hoj lidičky,nemáte pls někdo v okolí Lídl,kde by tu plachtu ještě měli? Já mám ve svém okolí jen jeden a tam už maj kulový...

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
Super,díky za ochotuHelča píše: Zkusím se ještě kuknout....,minulý týden jsem i po akci ještě 2 kousky koupila...,když budou mít,dám ti vědět

1. plachtu v Lidlu jsem prošvihl, máte někdo zkušenost někdo s fakt velkou plachtou - značku, typ atd. Kamoš schání na enduro a když se zeptám v obchodě, tak mě prodavač řekl, že nechce kecat, protože jednou se pod XL velikost vleze cruiser a po druhé sotva větší zkutr.
2. dneska jsem reklamoval 2 věci v Lidlu, otázka 5 minut a u jedné jako důvod reklamace bez problémů uvedeno "Nelíbí se"
2. dneska jsem reklamoval 2 věci v Lidlu, otázka 5 minut a u jedné jako důvod reklamace bez problémů uvedeno "Nelíbí se"
ZX-12R naked
Jetli jsi tam byl v racovním oděvu,tak se ani nedivímMMKS píše:1. plachtu v Lidlu jsem prošvihl, máte někdo zkušenost někdo s fakt velkou plachtou - značku, typ atd. Kamoš schání na enduro a když se zeptám v obchodě, tak mě prodavač řekl, že nechce kecat, protože jednou se pod XL velikost vleze cruiser a po druhé sotva větší zkutr.