no dyť jo, tak nějak to ten pacholek ve zprávách říkalkafkalibor píše:Dyk je to tak jednoguchý,prostě 125+250-nova sport,GP-nova.Chápeš?
SBK a MOTOGP v televizi
-
- Ghostrider
já v neděli čučím na P.R.D.Dargas píše:jak rikali kluci, 125+250 nova sport, moto gp nova
s vyjimkou zavodu, ktery se jedou (naseho casu) vecer, tam budou vsechny tridy na nova sport, pokud vim.
Clili v nedeli vecer cucim na DSF

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- hunter
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes dávali opakovaný závod třídy MGP na Nově sport. Musím říct, že komentář Čiháka a toho druhýho (sakra...mám to jeho jméno na jazyku) byl fakt super respektive teda mě se líbil.
Doufám, že to dávali na programu Nova SPORT je dáno jen tím, že se ten závod opakoval nebo je zase nějaká změna

P.S. Melandri na kawě 14. místo, na to že vyjel z tratě vcelku slušný
Doufám, že to dávali na programu Nova SPORT je dáno jen tím, že se ten závod opakoval nebo je zase nějaká změna

P.S. Melandri na kawě 14. místo, na to že vyjel z tratě vcelku slušný
já jsem to sledoval na DSF a musím říct, že katastrofa.
Nevím, jestli to bylo tím, že to bylo ze záznamu, ale nechápu dvě věci - proč živě dali 10minut, potom vysílali nějký krajský přebor ve fotbale a potom to pouštěli v 22:15h ze záznamu.
Buzeranti německý. Jo a aby toho nebylo málo, tak každý odjetý 4 kola tam dali snad 5-ti minutový blok reklamy.
Na to se nedalo dívat
G.
Nevím, jestli to bylo tím, že to bylo ze záznamu, ale nechápu dvě věci - proč živě dali 10minut, potom vysílali nějký krajský přebor ve fotbale a potom to pouštěli v 22:15h ze záznamu.
Buzeranti německý. Jo a aby toho nebylo málo, tak každý odjetý 4 kola tam dali snad 5-ti minutový blok reklamy.
Na to se nedalo dívat

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na Nova Sport a ti komentátoři mi připadali hrozný, jsou to jezdci, závodnící a ne komentátoři. Každou chvíli si pletli závodníky, pak sami nevěděli jestli se trefili nebo ne. Z mého pohledu špatný, stále stejný typ komentování: "a to je závodník s číslem ..... na kapotě .........." Až budou mít trochu praxi, tak to snad bude dobrý.
Naposledy upravil(a) lukas.01 dne úte dub 14, 2009 09:55:13, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
125 + 250 na DSF jsem nestihl a pri koukani na moto GP jsem byl pekne nastvanej, pac kvuli desti to v nedeli zrusili a v pondeli vecer uz jsem byl v praze a nemel pristup ke stanicim, kde to dabaj, takze jsem nevidel vubec nic...
ale je fakt, ze chcalo ukrutne, v tom se jet nedalo....
Tak holt dalsi zavod

ale je fakt, ze chcalo ukrutne, v tom se jet nedalo....
Tak holt dalsi zavod
CKC # 594