už se to tu (jiný thread...) rozmlouvalo...: co si myslíš, že získáš???LUKER píše:Zdravím všechny Rexeřa, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s menším řetězovým kolečkem? Díval jsem se že origo tam je 17 zubové, ale dá se objednat i 16 zubové. Chci ho zpřevodovat více do síly.
Můj cíl je získat ještě větší sílu v nízkých otáčkách. Myslím si, že jezdit na naháči přes 200 není zrovna požitek666S999 píše:už se to tu (jiný thread...) rozmlouvalo...: co si myslíš, že získáš???LUKER píše:Zdravím všechny Rexeřa, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s menším řetězovým kolečkem? Díval jsem se že origo tam je 17 zubové, ale dá se objednat i 16 zubové. Chci ho zpřevodovat více do síly.
nic v tom nevidím...pozitivního. Jestli chceš jezdit "stunt", OK, jinak totálně k prdu. (zkušenost s menším nemám)
...hele nechci ti do toho kecat, protoze tomu vubec nerozumim, ale ty tim zmensenim kolecka nedocilis vetsi silu v nizsich otackach jak tady pises.... ty docilis jen toho ze budes mit pri stejne rychlosti vic otacekLUKER píše:Můj cíl je získat ještě větší sílu v nízkých otáčkách. Myslím si, že jezdit na naháči přes 200 není zrovna požitek666S999 píše:už se to tu (jiný thread...) rozmlouvalo...: co si myslíš, že získáš???LUKER píše:Zdravím všechny Rexeřa, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s menším řetězovým kolečkem? Díval jsem se že origo tam je 17 zubové, ale dá se objednat i 16 zubové. Chci ho zpřevodovat více do síly.
nic v tom nevidím...pozitivního. Jestli chceš jezdit "stunt", OK, jinak totálně k prdu. (zkušenost s menším nemám)
, alespoň pro mne. Mám 11tku a když jsem zkoušel max. tak jela kolem 240, což si myslím že je na naháče hodně a tak chci vyzkoušet zpřevodovat to více do síly.
HonzoKankX píše:...hele nechci ti do toho kecat, protoze tomu vubec nerozumim, ale ty tim zmensenim kolecka nedocilis vetsi silu v nizsich otackach jak tady pises.... ty docilis jen toho ze budes mit pri stejne rychlosti vic otacekLUKER píše:Můj cíl je získat ještě větší sílu v nízkých otáčkách. Myslím si, že jezdit na naháči přes 200 není zrovna požitek666S999 píše: už se to tu (jiný thread...) rozmlouvalo...: co si myslíš, že získáš???
, alespoň pro mne. Mám 11tku a když jsem zkoušel max. tak jela kolem 240, což si myslím že je na naháče hodně a tak chci vyzkoušet zpřevodovat to více do síly.
Jeste ti to zkusim prelozit jinak, kdyz pojedes se 16zub koleckem 100km/h na petku tak tam budes mit otacek skoro jak se 17zub koleckem na ctyrku
Takze motor bude pri cestovani vic RVAT a ZRAT. ...jo a asi se to bude zvedat samo na zadni, ale to asi taky neni to co od nahace v kategorii MUSCLE bike clovek zrovna ocekava