Výfuk - laďáček - NEJEN ZRX
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz davas jen koncovku tak se vetsinou nemusi nic dalsiho delat... pokud koncovku i se svodama, pak uz to vetsinou neco chce a kdyz k tomu prihodis otevreny filtr, tak uz to opravdu nutne potrebuje preprogramovat...testerskoda píše:zdravím, nechtěl jsem zadávát nové téma laděné výfuky, tak jsem našel toto..chci se zeptat přes jednoho pána se mi veze z ITA tento výfuk..
http://www.motostar.cz/cs/vyfuky-1059/l ... 10630.html (mimochodem vyjde mi tak o 3100,- kč levněji) ale musím jít na nějaké přeměření nebo přeprogramování výkonu s tímto výfukem? zase jsem slyšel od půlky lidí, že nemusím a ted slyýchávám, že budu muset..tak nevím..mám jet nebo ne?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- testerskoda
- Easy rider
- testerskoda
- Easy rider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
u tvoji motorky se to pak vetsinou resi Power Comanderem ...precti treba tady http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=5441&start=0 ..jinak si muzes nechat pro dobry pocit zmerit vykon na brzde s originalnim vyfukem a pak s ladakem, vyjedou ti krivky a hned uvidis jestli jsou tam nejake propady atd. Kde maji brzdu, vetsinou vedi i co by to chtelo kdyz ta krivka nebude uplne nejlepsi 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- testerskoda
- Easy rider
- testerskoda
- Easy rider
- Kuba
- Ghostrider
Re: Creptus
výfuků nám dělal několik a nikdy si nebylo na co stěžovat, já osobně max. spokojenost, CREPTUS doporučuju z vlastní zkušenostiKruška píše:Za tyden si jedu pro creptus na ZX6R 05, už se těším na ten rachot. Dám vědět jak se to povedlo....
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Já mám Remus Revolution, je to ovál a zvuk má hlubokej a moc pěknej...teď jsem z něj vydělal homologační vložku a hned se mu líp dejchá
j
Co to udělalo s výkonem nevím, ale zátah je pěkně lineární bez výkonových propadů...

j

ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
a máte někdo zkušenost, jak je to s jednotlivýma typama? Je to dělené jen podle obsah/počet válců/příruba, nebo je v tom něco víc (nepočítám Akrapovič, ale spíš takový ten normál - Ixil, Scorpion, Remus, Bos atd.). Myšleno, je stejný výfuk (nebudu li počítat přírubu) na třeba ZX10 a ZRX1100 když mají skoro stejný objem, ale úplně jiný motor? Nebo jak to je? V inzerátech často narazím na výfuk popis vhodný na moto 500-1000 atd. Ne že bych to chtěl teď nějak řešit, jen by mě to zajímalo.
ZX-12R naked