Jirka_Z píše:Presne..., pojedu proste "slusne"..., taky proto si davam vetsi casovou rezervu...
Policie a Velikonoce
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
A nestavils sas na kafe. .MARTY píše:dnes jsem dal i s dcerou Znojmo a zpet...nic..nikde nikdo...naprosto v pohode
Naposledy upravil(a) Dak dne ned dub 12, 2009 21:40:21, celkem upraveno 1 x.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
my byli v Jedovnici (nebo v Jedovnicích?) a cajti jenom jednou-teda vlastně dvakrát, z toho jednou u nás nehodovka, vypadalo to, že někdo sejmul motorku, holka prý jela do špitálu
Bylo to něco stříbrnýho podobnýho malýmu Rexovi, tak doufám, že to nebyl někdo z nás 
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Aaaaale nejakej melnickej.
Jinak jsem mel stesti.
Pan policajt mel asi dobrej den.
Rikal mi: Jestlipak vite proc jsme vas zastavili? Odvetil jsem, ze asi namatkova kontrola.
On ze ne, ze to bylo 69 v obci a to je za tisic a dva body.Ale vzhledem k tomu, ze jsem byl pry slusnej to nechal za petset za udajne sjete pneumatiky.
Jinak jsem mel stesti.
Ninja 250R (zelená)
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
na ty "možnosti" to byl velice dobrý policejní oddíl!maxim87 píše:Aaaaale nejakej melnickej.
Jinak jsem mel stesti.Pan policajt mel asi dobrej den.
Rikal mi: Jestlipak vite proc jsme vas zastavili? Odvetil jsem, ze asi namatkova kontrola.
On ze ne, ze to bylo 69 v obci a to je za tisic a dva body.Ale vzhledem k tomu, ze jsem byl pry slusnej to nechal za petset za udajne sjete pneumatiky.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
kdyby si jezdil s nami, tak by se ti to nestalo... dnes jsem jel pres Melnik na Mladou Boleslav 2x mohl jsi se pripojit a jet na srazik do Jicina. S nami by si totiz jezdil sporadane, my bychom si te vychovali...maxim87 píše:Aaaaale nejakej melnickej.
Jinak jsem mel stesti.Pan policajt mel asi dobrej den.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Jo kdyby jsi s námi absolvoval cestu z Kozákova do Vysokého Veselí, byl by jsi buď vychovanej, nebo mrtvej
Málem jsem ztratil Evču, chvíli jel po zadním a na jednom hupu málem vystoupil ve 160ti kilometrové rychlosti
Ještě že ten Passat na D11ce inkasoval výpalné od chudáka plechovkáře, když jsme okolo projeli zhruba 220
Ještě že ten Passat na D11ce inkasoval výpalné od chudáka plechovkáře, když jsme okolo projeli zhruba 220
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
cekala si na slusnejsi jezdce a taky jsi se dockala, ne? ... vzdyt jsme dorazili vsichni a vcasJana Kawa píše:a to všichni svorně tvrdili, že pojedou domů slušně, to se tu dozvídám věci
o tý cestě k nám taky nic nevím, čekala jsem na slušnější jezdce
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Musim hajit KankXe, domu jsme jeli vazne na pohodu... klidek, kochacka az kdyz jsme se rozloucili v Melniku tak jsem se ji trosku protahnul z Melnika dolu jsou krasne rychle zatacky a "chranici" tam meli nejakyho autare tak se za mnou ani neotocili...
takze tenhle vikend super jezdeni a ani jedna kontrola, kdo to tu psal, ze nebude kvuli policajtum jezdit???

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...