11.4. velikonoční vyjížďka
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Klidne pojedu takhle i kdyz jsem si nasel Praha, Kolin, Caslav, Chrudim, Zdar..., ale hlavni je, jestli, kdy a kde se teda potkame...KankX píše:Praha, Kolin, Caslav, Golcuv Jenikov, Chotebor, Zdirec, Zdar n.S. ... pro me optimalni trasaZRX 1984 píše:Když bys nezajížděl do Chlumce, tak to vezmeš +- kudy?KankX píše: ...nejidealnejsi trasu budes mit se mnou, pak uz je jen otazka jestli povalime sami na Zdar nebo jestli si budeme zajizdet abychom se pripojili k ostatnim
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
No lidi, bylo to fajn vás takhle vidět pohromadě
doufám, že jste si vyjížďku pořádně užili a ve zdraví se vrátili domů. Já jsem vypadl ve čtvrt na dvě z té benziny ve Žďáru a o půl třetí jsem už měl motorku v garáži a jel jsem venčit psa..
zpátky se jelo hezky, nebyl už takový provoz - no a policajty jsem potkal až v Praze - zato asi čtvery během deseti minut..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Jj, líbilo se mě to
Jen jsme museli s batůžkem z Pernštejna domů, není zvyklá na tom bidle a všechno ji bolí. Nicméně si musí zvykat , jestli chce se mnou dál žít, protože já budu pořád na motce a na ni nezbude čas
To byl vtip
Jsem rád, že jsem viděl a poznal další lidi, nejbližší akce pro mě jsou Jižní čechy, ještě jsem to nepotvrdil, ale snad se najde nějaký úbytko a možna pojede i batůžek 
4 Luboš - ozvi se na vyjížďku, klidně můžeme zítra dopo, odpo už něco mám. Přijedu, Brno není tak daleko.

4 Luboš - ozvi se na vyjížďku, klidně můžeme zítra dopo, odpo už něco mám. Přijedu, Brno není tak daleko.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148