Skalka 2009
jak se dívám, tak se dívám, nikde nevidím seznam přihlášených....
P.S. nejede někdo náhodou z Brna a okolí autem ? Alice nemůže na motorku, tak bych ji k někomu šoupnul.
Dak volal, že má ten stejný problém.
Takže muď oba k někomu nasomrujeme, nebo seženeme ještě 1-2 kusy a vypravíme sólo auto.
Díky, GEORG
P.S. nejede někdo náhodou z Brna a okolí autem ? Alice nemůže na motorku, tak bych ji k někomu šoupnul.
Takže muď oba k někomu nasomrujeme, nebo seženeme ještě 1-2 kusy a vypravíme sólo auto.
Díky, GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Kuba
- Ghostrider
Dak má stejný problém jako Alice............Dak čeká dítě, a že nikdo nic neřeknete.GEORG píše:jak se dívám, tak se dívám, nikde nevidím seznam přihlášených....
Díky, GEORG
jo a ty nálepky na Skalku prosíííím
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Veronica20
- Kontaktovat uživatele:
Re: že bych se přidala?
Jéé..tak to bych jela hned...jen ale budu muset k babčce barvit jako každoročně vejceZRX 1984 píše:Paráda Dobruška, jsem z Týniště nad Orlicí = kousek od sebe, jezdím do Opočna do posilky, a v Meříči chci stavět, takže úplně úplně kousek. POjeď teďka v sobotu s námi, bude to tak 300 km viz velikonoční vyjížďka. Odjezd z Týniště tak za 10 min 10Veronica20 píše:Ahojky,
Jsem nový člen, registrovala jsem se minulý rok v září, v době kdy jsem začala jezdit na své žabce. Minulý rok to bylo velké rozkoukávání se a hlavně zajíždění moto a teď se už konečně začínám trochu probouzet a jezdit, co to jde, sbírat zkušenosti... Říkala jsem si, že bych i ráda poznala nové lidičky a třeba někoho, s kým bych mohla občas někam vyrazit na vyjížďku, třeba i jiné začátečníky..jsem totiž stále maličko pomalejší a opatrnějšíTakový kawa sraz by mohla být pěkná příležitost, ale nevím kde se akce koná - jestli je to hodně daleko od nás a kdybych přijela, tak asi jen na sobotu, protože v pátek přijíždím ze školy a v neděli už tam zase musím zpátky..Tak váhám..na žádném srazu jsem taky zatím ještě ani nebyla
Jinak na Skalce Tě určitě rádi uvidíme a je to u Doks, takže Mácháč
))

Ninja 250R - 08... VAMOS!!!
- Veronica20
- Kontaktovat uživatele:
No já mám najeto 1200Jana Kawa píše:Verčo, v sobotu jede i Petina (dcera) na 250 a má najeto teprve 1100km takže klidně pojeď, stíhat určo budeš![]()
jinak jsme se viděli v HK když sis odvážela motku z garančky

Ninja 250R - 08... VAMOS!!!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- musolíny
- Kontaktovat uživatele:
Kuba ZRX píše:já mám taky kolena v hájí, ale pojedu tam..........tak si vem auto, ale hlavně doraz.musolíny píše:Hned bych jel taky, ale bohužel mé kolení vazy to nedovolí, tak že budu sedět v křesle a myslet na to, jak je tam krásně s bezva partou.![]()
ZR-7S (2001)
modrá
To bych rád, ale pracovní neschopst je pracovní neschopnost
Re: že bych se přidala?
vejce nabarvíš v neděli, koleda je až v pondělíVeronica20 píše:Jéé..tak to bych jela hned...jen ale budu muset k babčce barvit jako každoročně vejceZRX 1984 píše:Paráda Dobruška, jsem z Týniště nad Orlicí = kousek od sebe, jezdím do Opočna do posilky, a v Meříči chci stavět, takže úplně úplně kousek. POjeď teďka v sobotu s námi, bude to tak 300 km viz velikonoční vyjížďka. Odjezd z Týniště tak za 10 min 10Veronica20 píše:Ahojky,
Jsem nový člen, registrovala jsem se minulý rok v září, v době kdy jsem začala jezdit na své žabce. Minulý rok to bylo velké rozkoukávání se a hlavně zajíždění moto a teď se už konečně začínám trochu probouzet a jezdit, co to jde, sbírat zkušenosti... Říkala jsem si, že bych i ráda poznala nové lidičky a třeba někoho, s kým bych mohla občas někam vyrazit na vyjížďku, třeba i jiné začátečníky..jsem totiž stále maličko pomalejší a opatrnějšíTakový kawa sraz by mohla být pěkná příležitost, ale nevím kde se akce koná - jestli je to hodně daleko od nás a kdybych přijela, tak asi jen na sobotu, protože v pátek přijíždím ze školy a v neděli už tam zase musím zpátky..Tak váhám..na žádném srazu jsem taky zatím ještě ani nebyla
Jinak na Skalce Tě určitě rádi uvidíme a je to u Doks, takže Mácháč
))
(( Z toho se asi nevyvlíknu..ale kdyby jo, tak sem dám věděta třeba bych kousek jela

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- ivanversys
- Easy slider
Každý rok se jezdí ve větších nebo menších skupinkách pospolu. Já si myslím, že se nějak dohodneme až půjde do tuhéhoivanversys píše:Tak hoši, co tak vyjed ze severu ( moravy ) v pátek spolu. Dejte návrh na scuk a hodinu. Zatím jedu s Důlními orly. Čus v sedle

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Daku gratuluji k početí........Kuba ZRX píše:Dak má stejný problém jako Alice............Dak čeká dítě, a že nikdo nic neřeknete.GEORG píše:jak se dívám, tak se dívám, nikde nevidím seznam přihlášených....
Díky, GEORG
jo a ty nálepky na Skalku prosíííím
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- volkswagen