Safra, příště asi někdo vezme "pastičku", Myši se nějak množí!!!misak39 píše:Včera jsme dovezli pepovi šestku, tak má konečně značkovou motku, tudíž pls Myšák Big+Myšák Little+ jedna nová Malá Myšáková

Paráda Dobruška, jsem z Týniště nad Orlicí = kousek od sebe, jezdím do Opočna do posilky, a v Meříči chci stavět, takže úplně úplně kousek. POjeď teďka v sobotu s námi, bude to tak 300 km viz velikonoční vyjížďka. Odjezd z Týniště tak za 10 min 10Veronica20 píše:Ahojky,
Jsem nový člen, registrovala jsem se minulý rok v září, v době kdy jsem začala jezdit na své žabce. Minulý rok to bylo velké rozkoukávání se a hlavně zajíždění moto a teď se už konečně začínám trochu probouzet a jezdit, co to jde, sbírat zkušenosti... Říkala jsem si, že bych i ráda poznala nové lidičky a třeba někoho, s kým bych mohla občas někam vyrazit na vyjížďku, třeba i jiné začátečníky..jsem totiž stále maličko pomalejší a opatrnějšíTakový kawa sraz by mohla být pěkná příležitost, ale nevím kde se akce koná - jestli je to hodně daleko od nás a kdybych přijela, tak asi jen na sobotu, protože v pátek přijíždím ze školy a v neděli už tam zase musím zpátky..Tak váhám..na žádném srazu jsem taky zatím ještě ani nebyla
já mám taky kolena v hájí, ale pojedu tam..........tak si vem auto, ale hlavně doraz.musolíny píše:Hned bych jel taky, ale bohužel mé kolení vazy to nedovolí, tak že budu sedět v křesle a myslet na to, jak je tam krásně s bezva partou.![]()
ZR-7S (2001)
modrá
Sakra ty dvěpade jsou nějak v módě, že bych popřemejšlelJana Kawa píše:Verčo, v sobotu jede i Petina (dcera) na 250 a má najeto teprve 1100km takže klidně pojeď, stíhat určo budeš![]()
jinak jsme se viděli v HK když sis odvážela motku z garančky