Tak jsem si tak v pátek jel na akci Mariazell a pořád mi bylo divný, že se v zatáčkách motorka nějak nezvykle vlní, ale přičítal jsem to větru. Ale když jsem ve Velký Bíteši málem hodil tlamu, zjistil jsem, že mám skoro prázdnou zadní gumu. Naštěstí jsem byl zrovna asi 100 metrů od pumpy, tak jsem tam opatrně dojel, hodil motorku na centrál a poprvé v životě jsem se pustil do opravy pneu. Už asi před 3 roky jsem si za nějakejch 45 korun koupil tuhle opravnou sadu
http://www.maxeuro.cz/cz/catalog/produc ... 841229894/ , i když vzhledem k její ceně jsem měl k její funkčnosti docela rezervy. Kupodivu ale všechno zafungovalo jak mělo a během tří minut bylo hotovo. Guma nebyla propíchlá, ale spíš proseklá a díra byla docela velká, ale knot držel dobře a vzduch neunikal. Do Rakouska jsem se s tím teda bál (do háje a tak jsem se těšil

), protože s takhle opravenou pneu nemám žádná zkušenosti, ale možná jsem jet mohl, protože všechno drží i teď . Chtěl jsem to nechat dodatečně opravit v pneuservisu, ale gumě už moc nezbývá, tak ji asi dojezdím, ještě uvidím.
Takže závěr - tenhle způsob všem doporučuju, sada stojí pár korun a funguje. Jenom ještě doporučuju dokoupit bombičky na dofouknutí pneu, teď jsem měl štěstí, že jsem dojel na benzínku.
Přijde mi to jako lepší způsob opravy než sprej, ten jsem teda nezkoušel, ale četl jsem na něj spoustu úplně protichůdnejch názorů.