Může to být prokluz spojky, možná ji někdy trošičku podržíš a ona zadrnčí, to se mě taky sem tam stane asi už budou ojeté lamely.ZRX 1984 píše:Ikdyž jsem eNkař a eRkař, tak Mildovo eSko se mi docela zamlouvá, ale domů bych ho nechtěl. Spíš oceňuju to, že si s tím dal tolik práce. Jsou lidi, který si to nechaj udělat a to podle mě nemá takovou cenu pro toho dotyčnýho. Jinak Márty jsem fakt zvědavej na irenku. Těším se na Skalku. příští víkend snad přimontuju kapli konečně snad bude airbrush hotov a taky nadhodím nějaké fotečky. Jinak jsme zapomněl na tom Kingově sedle fakt paráda, krásně se mi v něm sedí v zatáčkách, ještě přemejšlím nad širšíma řidítkama, ale když jsem byl u Havrdy abych se tak nějak poptal na přípravu na Itošku, tak bych tam mohl nechat 5 tis hned a to jen svíčky, olej, desky, seřízení karbců. Asi budu muset omrknout se někde jinde, 1200 za olej mi přijde skoro dost a dvojku za desky skoro taky. Tak řidítka asi zůstanou původní.Nevím nevím a to jsem ještě neřešil že při pouštění spojky při rozjezdu se občas ozve nějakej zvuk z převodovky, ale když ji pustím jinak, tak to neudělá, nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Řekl bych že to dělá, když dám víc plynu a pomalejc ji pouštím. Někdy se rozjíždím skoro bez přidaného plynu a je to OK......
ZRX III.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
Taky jsem nad tím přemejšlel, ale když by to proklouzlo, tak to bych cítil na rozjezdu jako že by to nezabralo tak jak má, ale ono se to rozjíždí úplně normálka. Mám trošku strach aby se to nedojebalo v itošce. Jinak se spojkou řadím jen jedna dva a pak už bez spojáka a u Rexe se nepodřazuje 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Moje nový ZRX....
Zravím všechy Rexaře,
konečně jsem si koupil ZRX 1100...v pátek nazuju nový gumky, vyměním olej a filtr a pěkně ho protáhnu
Měl jsem ZRX už před pár lety, ale finanční situace s pořízením bydlení mě donutila ho prodat, takže sem moc rád, že sem zase zpátky

konečně jsem si koupil ZRX 1100...v pátek nazuju nový gumky, vyměním olej a filtr a pěkně ho protáhnu

Měl jsem ZRX už před pár lety, ale finanční situace s pořízením bydlení mě donutila ho prodat, takže sem moc rád, že sem zase zpátky

ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
Zephyr 750 - 91
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pekneho fesaka jsi si poridil
...ty kola jsou super...
...kdyz budes mit v patek novy gumky, tak by jsi ho v sobotu mohl provetrat do Zdaru n.S. ... vice zde http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... sc&start=0

...kdyz budes mit v patek novy gumky, tak by jsi ho v sobotu mohl provetrat do Zdaru n.S. ... vice zde http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... sc&start=0
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Moje předchozí ZRX
Tohle bylo moje předchozí ZRX...prodal jsem ho v roce 2004 nějakýmo čoprařovi do Brna, kdoví jestli ještě jezdí..

ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
Zephyr 750 - 91
Zephyr 750 - 91
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje nový ZRX....
Tak gratuluju ke comebacku...neváhej se odvázat!Tetor píše:Zravím všechy Rexaře,
konečně jsem si koupil ZRX 1100...

Btw, o tvým novým Rexovi zde proběhla nějaká ta debata...byl k vidění v inzerci a zaujal různobarevnýma kolama...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Nechci se nějak dohadovat, ale r.v. 2001 má Zdrahy a KanX a jsou to dvanáctky, KanX to teda dal do modelu 2005, ale Zdrahy to má tak jak to bylo a to má bílej pruh nahoře. Ještě jsem říkal, že po takovým kousku tajně toužím
Pak už byla kombinace černej s bílým pruhem. Já mám 99 a má to pruhy jako jsi měl na tom původním.....

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909