tak je pravda, že já to taky moc z příspěvku nepobral. Inu, jsem prostý zeměrejec. Nepostřehl jsem kritiku Toni-moto ceníku,ale já ho jako docela mastnej pamatuji a servisuji sám, někdy na to seru a někdy ne....a žiju a jezdím.
Jsem členem CKC, taky jsem ještě žádnou slevu (člen od loňska) nevyužil, ani to není pro mne žádná priorita ale klidně takovou milou výhodu někdy prubnu, neříkám že nééé

Ale do členství jsem šel ne kvůli kartičce, samolepce nebo tak, spíš jsem si řekl, že s Touhle bandou

chci mít cosi společného, bo již něco společného máme a tenhle web, kde se s vámi všemi mohu potkat, když už se na nějakou ekšn dostanu vyjímečně rád podpořím, by byl zachován. Členství určitě není nárokové a nezazanamenal jsem ani, že by bylo odpíráno. Pokud ti někdo neodpovídá na mejla, což se asi stalo, existuje možnost se připomenout nebo jako jsem to myslím udělal já...založil jsem tu vlákno a světe div se, za chvíli jsem byl reglej! takže cesta se najde, je-li vůle.
Jo to s tím táta prodává Kawu a já jezdím Aprílii si pamatuji
Hele nikdo ti asi v reálu hlavu neutrhne, někteří syrový maso jíme, ale s kečupem, paprikou kmínem a cibulí, plus pár ingrediencí... tak třeba někam někdy dorazíš,ale asi spíš o trošku starší....no čaj jsem třeba na Mlejnkách viděl snad jen jeden

zato Dakovice po příjezdu a pár piv na to ...to byla mnooohem rozšířenější konzumace