tak mazel dostal nové gumy, nový olej a nové bolístka

. Byli jsme nakoupovat v Hubíku a když už jsme končili s dobrou náladou, jak jsme dobře nakoupili přijde do prodejny pás s tím, komu patří černá Kawa. Nejdřív jsem myslel, že blbě stojím a potřebuje poodjet, ale to bohužel skazil slovy, tak si ji běž zvednout, nějaký debil ti ji sundal a ujel. Motorka se chuděrka válela na boku jak čuně ale je to naštěstí kus železa takže jsem dopadl ještě dobře. Sklíčko blinkru včudu, zohnutá páčka spojky, ale co mě sere nejvíc poškrábaná kaplička a nové ďoubance od řídítel do nádrže, taky samozřejmě podrané víčka alternátoru (ten je snad v pořádku, dal jsem potom nějakých 200km a elektrika fungovala). Co mě nasralo x kiláků potom, že to odnesl i ten nový chladič, kterého musel nějak trefit přední blatník a spodní lamela je trošičku prohlá a barva odlouplá.
Dobrá zpráva bylo, že maníka viděl soused a dokonce byl ochoten to odsvědčit. Tak jsem zazvonil na baráku, otevřel syn, který byl na přesdržku, ale zavolal mu, maník po telefonu vinu přiznal a nadiktoval údaje. Policajty jsem nakonec nevolal, snad jsem neudělal chybu, ale telefon mě vzal a nadiktoval (snad správně) chybějící údaje. Tak uvidím, jak se k tomu postaví pojišťovna, nemám vůbec představu jak lakování a ještě s těmi mými pruhy. Vypadá teď jak šmudla. Člověk se s tím leští a pyplá a pak nějaký debil nečumí do zrcátek a pak si ještě jede do prdele s tím, že ho nikdo nevidí. Přitom mu muselo být jasné, že jsme v Hubíku, když jsme tam stáli 4 motorky a prodejna 10m od nás.
A to si myslím, že jsem dopadl dobře, kluci to chtěli hodit vedle mě a oba mají S verze svých strojů, takže ti by s těma plastama šli do prde**.