Fláká se jeden válec
Fláká se jeden válec
V čem by mohla být nejpravděpodobněji závada? Svíčkou ani eletrikou by to být němelo, svíčka hází jiskry jako divá. Je možný že je zadělanej karbec, že by se ve válci nemělo co zapalovat?
KLR 650
No tak zaprvý se nejedná o mojí motorku (ja tu mam pod podpisem KLR650...tam mam válec jen jeden žeDoktorZRX píše:Buď máš ucpanej karbec v trysce, skříplou benzinovou hadičku, filtr v nádrži nebo se ti zavzdušňuje benzinovej filtr ( jestli ho tam máš ) Musíš k tomu víc napsat, jestli to dělá jen při vyšší rychlosti a tak

KLR 650
Já to teda podle zvuku nepoznam
a navíc 3 válce snad jedou normálně....jenom ten jeden zlobí...no a právě jak řikam...nevim jestli se pak ten čtvrtej nechytne když se to všechno ohřeje na provozní teplotu. Sám sem na tý motorce jel ale fakt sem nic nepoznal (ona zmiňovaná motorka neni Kawasaki, tak tady nechci nikoho pobouřit zveřejněním její značky
) Já chtěl tak nějak vědět jestli pravděpodonej ten ucpanej karburátor...protože přívod benzinu by měl bejt snad OK a jiskru svíčka nad oným inkrimonovaným válcem taky dává

KLR 650
Nazdárek mechanici!
Mám dotaz, který patří do tohodo vlákna. Dávám do kupy jeden dvouvál (tři roky neběžel) a když se mi ho konečně podařilo nastartovat chová se asi takto ... pravá válec se zahřívá daleko rychleji než levý (svíčky a jiskra a cívky jsou v pohodě). Na pravém válci nejde udržet ruka jak je horký, levý má příjemnou "pokojovou" teplotu. Při protočení vyletí z levého výfuku plamen.
Prozatím jsem nečistil karburaci, neseřizoval (nekontroloval) ventily ...
Díky za tipy. Z.
Mám dotaz, který patří do tohodo vlákna. Dávám do kupy jeden dvouvál (tři roky neběžel) a když se mi ho konečně podařilo nastartovat chová se asi takto ... pravá válec se zahřívá daleko rychleji než levý (svíčky a jiskra a cívky jsou v pohodě). Na pravém válci nejde udržet ruka jak je horký, levý má příjemnou "pokojovou" teplotu. Při protočení vyletí z levého výfuku plamen.
Prozatím jsem nečistil karburaci, neseřizoval (nekontroloval) ventily ...
Díky za tipy. Z.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<