Sosnová v dubnu
Jaky blaboly?KankX píše:prijedte... kdy kde co? ...tve info je polovicate a odkaz na motorkari.cz je uplne o nicem (cist tam ty blaboly)
To ze je tam v nadpisu a prvnim prispevku jako se to pise zde vse potrebne je blabol???
Tak jeste jednou pro ty co neumi cist:
zitra tj. 1.4. od 13.00 do 14.30 (15.00 dle počtu těch co dojedou) je zamluvený okruh v sosnové, který bude ráno shodou okolností vyčištěný. Předpověď počasí super. Cena podle toho kolik lidí dojede. Okruh celý stojí 3000,-CZK na hodinu. To vše najdeš na motorkářích v prvním příspěvku

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nic si z toho nedělěj,asi špatná expozice!!KankX píše:ted to tam vidim... ale predtim jsem to tam fakt nevidel, asi jsem mel tedy zatmeni..nicmene tento tyden stejne nepripada v uvahu

Vždycky holt nejni posvícení!!
Tak chlapi držím palce,ať si zejtra fajne zajezdíte a na pády se vykašlete,hlavně Ty Elvisi!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Díky Mildo,
venku to v Praze moc nevypadá, ale já pořád doufám v preciznost medard-online.cz
Kolem jedný by už mělo být v lípe skoro jasno... Tak snad
Beru i foťák, ale nevim jestli z těch 5ti co budou jezdit bude mít někdo volné ruce, čas v přestávkách, sílu a chuť fotit
Pokud ano. Něco sem určitě hodim 
venku to v Praze moc nevypadá, ale já pořád doufám v preciznost medard-online.cz

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Tak se nás tam sešli celý tři kousky a to já, oxygen a mirekSV.
Počasí super. Na místě bylo azuro. Co se okruhu týká, tak celkem bída, protože trať rozhodně čistá nebyla. Vedle je nějaká stavba a tatry co tam jezdí práší tak, že je celá trať pokrytá tunou prachu. Jízda tam byla spíš trénink v driftování...
Pojezdili jsme půl hoďky a jeli pryč.
Bylo ale pěkně, tak jsme se projeli na Litoměříce a pak zpět přes Dubou do Prahy. Tam už jsme si zajezdili pěkně, takže nakonec spokojenost, i přes zklamání ze sosnový
Ještě nějaký fotky:
Sosnová:

Dubá:

Počasí super. Na místě bylo azuro. Co se okruhu týká, tak celkem bída, protože trať rozhodně čistá nebyla. Vedle je nějaká stavba a tatry co tam jezdí práší tak, že je celá trať pokrytá tunou prachu. Jízda tam byla spíš trénink v driftování...

Bylo ale pěkně, tak jsme se projeli na Litoměříce a pak zpět přes Dubou do Prahy. Tam už jsme si zajezdili pěkně, takže nakonec spokojenost, i přes zklamání ze sosnový

Ještě nějaký fotky:
Sosnová:

Dubá:

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Ted mi psal cowboy, ze vam prej ty fotky nejdou. Me fungujou. To nemuzete nekdo neco kvaknout? Myslite ze odeziram?
Tak repete:
Sosnova:

Duba:

Stejne to jsou staticky fotky. Ale je na nich aspon videt sestka na slunicku

Tak repete:
Sosnova:

Duba:

Stejne to jsou staticky fotky. Ale je na nich aspon videt sestka na slunicku

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele: