Kawa ZXR 400-těsnění, chladič, nefunkční spínačka

Odpovědět
davidzxr400

Kawa ZXR 400-těsnění, chladič, nefunkční spínačka

Příspěvek od davidzxr400 » pon bře 30, 2009 18:37:27

Zdarec, potřebuji radu...
Kámošovi jsem někdy rok a půl zpět prodal ZXR400, r.v.1993... Trošku to začal dávat do kupy a je potřeba vyřešit následující problémy.. Motorka byla jedním z přechozím majitelů padena a je trošku pomuchlanej chladič. Fungoval dluho, ale teď už zlobí chlazení natolik, že to chce "nový", nepomačkaný.. Má někdo nějaký tip, kde jej sehnat za rozumný peníz? (našel jsem jeden okolo 2000,-)
Další problém je ten, že odešla spínačka.. Pořídila se nová, jenže do ní nechce jít proud. Údajně dle slov současného majitele je tam nějaký silný bílý drát a ten není pod proudem..
A poslední věc která je potřeba udělat, je vyměnit těsnění pod hlavou, kde ho tedy sehnat za rozumný peníz?! (nenašel jsem)
Závěrem se omlouvám, pokud už tady tyto dotazy byly zodpovězeny. Požádal mě, ať to tady vznesu ty dotazy, tak jsem tak učinil.. díky moc!

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pon bře 30, 2009 19:47:25

Jen z vlastní zkušenosti, jestli si našel pěkný chladič za 2.000Kč tak nad ničím nepřemýšlej. Je to pěkná cena, ZXR400 nejezdí tak moc, takže těch chladičů taky nebudou mraky.
ZX-12R naked

Odpovědět