zkušenosti s jizdou s kufry,???

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
drtikol

Příspěvek od drtikol » ned bře 29, 2009 20:57:28

zdravim kankx
do řetenic se chystám přišti tyden, jako obvykle na hřbitov, ale autem, doufám že se dostanu na tu tvrz u orliku, tam určitě hodime slovo, ještě musim zmáknout ty kufry, olej, filtr, technickou,, joooo jsou problémi s kufry na otp??? ví někdo???
zx-10, už taky skoro vetetran. ale čiperná

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned bře 29, 2009 21:27:11

drtikol píše:zdravim kankx
do řetenic se chystám přišti tyden, jako obvykle na hřbitov, ale autem, doufám že se dostanu na tu tvrz u orliku, tam určitě hodime slovo, ještě musim zmáknout ty kufry, olej, filtr, technickou,, joooo jsou problémi s kufry na otp??? ví někdo???
...na Orlik bohuzel nejedu, jede jen manzelka. Problemy s kufry na OTP??? asi tomu presne nerozumim ale jestli myslis jako problemy na technicke, tak o tom nevim ze by to nekdo nekde kontroloval, navic se to da na tu chvili sundat, ale fakt asi neni duvod...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » pon bře 30, 2009 18:14:57

marek píše:
milda píše:
marek píše:
Asi jsem divnej nebo je to těmi kufry....
Nic se mi nevlní a že by se to zvedalo víc na zadní jsem si taky nevšim...

Asi tvořím dobrý protizávaží..... :lol:

Akorát si tak někdy pomyslím na ten tlak vzduchu co na kufry působí a že na nich píšou max.120km/hod,což splňuju někdy dvojnásobně.... :wink:

Zatím neulítly... :!:

A se zadním kufrem jezdím stále.
Těžko říct, možná u S ka je obtékání jiné než u naháče, ale 2x se mi to se zadním kufrem asi tak ve 220 km rozvlnilo (vždy jsem jel sám) a od té doby si dávám bacha abych s kufrem jezdil pianko do 200.
A to zvedání-musím přiznat že kufry kapku přetěžuju. Fotky nahože jsou z Korziky, tipuju že kufry měly přes 50 kg, a i když Pítrs je prcek a lehká váha tak rozložení hmotnost způsobovalo tendence jezdit po zádech při každém jen trochu razantnějším přidání plynu.
Rozvlnění potvrzuji. CCa 15 kg v kufru na 5 kg :-) A přes 230 na dálnici a kdybych měl v prdeli 5cm tlustou kulůatinu, tak jsem ji přeskřípl jak jsem byl v křeči, když se to vlnilo :-)))))))) Takže na zadní kufr bacha....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pát dub 10, 2009 19:12:34

pánové jde prosím někde sehnat ty rámekčy na boční kufry (Kappy - monokey). Mám klasický trubkový nosič a v inzerci jsem objevil zajímavé kufry a nevím, kolik bych musel ještě investovat do uchycení.

Obrázek
https://www.zrxoa.org/forums/attachment ... 1208268377
ZX-12R naked

Marťyn
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Marťyn » čtv čer 11, 2009 14:57:51

MMKS píše:pánové jde prosím někde sehnat ty rámekčy na boční kufry (Kappy - monokey). Mám klasický trubkový nosič a v inzerci jsem objevil zajímavé kufry a nevím, kolik bych musel ještě investovat do uchycení.

Obrázek
https://www.zrxoa.org/forums/attachment ... 1208268377
Mrkni sem Milane.
http://www.wkmoto.cz/doplnky--zavazadla ... 0-1200.htm
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555

Odpovědět