Ta tvoje drží a ani se to nepohlo. Myslím tu první jsem vytratil A doma jsem našel i tu umělou zátku.Pavel ZRX píše:DoktorZRX píše:Jo, byla to Rexí vyjížďka...s jednou ZX12R Jo a dík Pavle za matičku, kterou jsem cestou vytratil i s levým zrcátkem. Přistálo mi pří jízdě málem pod paží
To mě mrzí, utažená byla dobře.
Brno a okoli-vyjezdy 2009....
- DoktorZRX
- Ghostrider
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Roman - ZX12
- Easy slider
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ok, jsem to špatně pobral. Jsem rád, že jste v pořádku dorazili domů.DoktorZRX píše:Ta tvoje drží a ani se to nepohlo. Myslím tu první jsem vytratil A doma jsem našel i tu umělou zátku.Pavel ZRX píše:DoktorZRX píše:Jo, byla to Rexí vyjížďka...s jednou ZX12R Jo a dík Pavle za matičku, kterou jsem cestou vytratil i s levým zrcátkem. Přistálo mi pří jízdě málem pod paží
To mě mrzí, utažená byla dobře.
ZRX 1200 R
- Roman - ZX12
- Easy slider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a vezmete me sebou??? ...ale ridim !!MARTY píše:v pripade zajmu a aspon trosku uchazejiciho pocasi se sem hlaste na pripadny vyjezd 4 nebo 5 .dubna....
ja a Helenka jedem na tutti...prida se nekdo ????nekam ????na vyjezd...
pripadne navrhy kam to slozit vitany
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Výjezd
Tak páč hlásej hice, že se tomu ani nechce věřit tak se hlásím na výjezd. Máte nějakej návrh kam? Ideální by byla ta sobotaMARTY píše:v pripade zajmu a aspon trosku uchazejiciho pocasi se sem hlaste na pripadny vyjezd 4 nebo 5 .dubna....
ja a Helenka jedem na tutti...prida se nekdo ????nekam ????na vyjezd...
pripadne navrhy kam to slozit vitany
ZX10R
KTM LC4 620
KTM LC4 620
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Datum je danýPepa píše:Nahoďte prosím datum a hodinu, chápu ještě je začátek týdne, ale jestli bude pěkně, tak mě nemine práce na zahradě a taky kámoš potřebuje pomoct něco přestěhovat
...vyhraje asi den s lepší předpověďí počasí, hodina příjde v zápětí...MARTY píše:...vyjezd 4 nebo 5 .dubna...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
ten tvuj rex bude asi jeste lespi nez ten nejlepsi...Kuba ZRX píše:můj rexík dostal po zimě velikánskou prohlídku .........i s převodovkou, spojkou, prostě vše se bude kontrolovat.
tudíž nemám na čem frčet, šestka na silnic prej nechce, že je jenom okruhová, teda jako říkala.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
pocasi bude prioritni...nedele jsem ok...v sobotu pujdu po rano do prace ale jsem schopen tak cca 11:30 nekam vyjet nebo pozdeji...trasa je mi volna...domluvime se na cemkoli...hlavne pevne stanovit misto srazu a modlit se ke kerasnemu pocasi...
ale dal nez do BELGIE NEJEDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale dal nez do BELGIE NEJEDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
sobota
Počasí má bejt fajnový v sobotu i v neděli! Tak já bych hlasoval pro sobotu cca po obědě, aby to stíhali i pracující Ale ještě kde srázek?
Já sem uprostřed republiky mě je to šuma fuk , nebo se srazíme někde na vysočině a pak vyrazíme? Aby to měli lidičky z Čech i Moravy jakš takš stejně daleko?
Ale musím varovat před silnicema na vysočině je to k posrání , hlavně kolem Havl Brodu a Jihlavy, osobně bych vypadl co nejrychlejc někam fuč
Já sem uprostřed republiky mě je to šuma fuk , nebo se srazíme někde na vysočině a pak vyrazíme? Aby to měli lidičky z Čech i Moravy jakš takš stejně daleko?
Ale musím varovat před silnicema na vysočině je to k posrání , hlavně kolem Havl Brodu a Jihlavy, osobně bych vypadl co nejrychlejc někam fuč
ZX10R
KTM LC4 620
KTM LC4 620