výměna spojky KLR600
výměna spojky KLR600
Ahoj koukal sem přes dolivaci otvor na lamely spojky a obloženi je zaroven jak ten plech takže spojka finito ještě neklouže ale zabira uplně nahoře a nejde doladit chtěl bych se zeptat je vyměna spojky na KLR složita a na co bych si měl dat pozor a nebo to dat raději někde do servisu Diky za rady a tipy 

- dworakmirek
- Easy rider
to zmákneš levou zadní,akorát bych řešil zpětné zatěsnění víka,ted nevím jestli tam mám těsnění,nebo tmel,ale bude tam asi papírové,tak bude chtít nové,ale tmel bych nedoporučoval,ucpe sací koš,ale to těsnění se nemusí znočit,potom jemny film,to spraví,jinak celková výměna je brnkačka, vypustíš olej,zhodíš víko,vyhákneš lanko,povolíš pružiny,vytáhneš přitlačnej talíř a lamely jsou venku,a doufej ,že budou dobry aji ty plechy,abys nemusel kupovat aji ty.
jinak nějaky ceny jsem videl na www.motonet.cz vybereš podle typu moto , jinak se ptej
jinak nějaky ceny jsem videl na www.motonet.cz vybereš podle typu moto , jinak se ptej
KLR 650 ,,98" no problem
Dik za rady ohledně te spojky chtěl bych se zeptat jak poznam že i ty přitlačne plechy jsou v haji? neni třeba spouštět i vodu na tom deklu je přece i vodni čerpadlo nebo co to je ? a chtěl sem se ještě zeptat jak sem měnil olej tak sem neměl ve filtrovem čepu ktery zajištuje filtr tu kuličku ani tu pružinku ktera je na bypass že při zacpani filtru musi tam byt nebo se to do novějšich už nedava?ta moje kawa je rok 1992 a to perko sem tam nemel ani tu kuličku
tak mam sundany spojkovy dekl ale musel sem i vypustit chladici kapalinu a rozebrat kryt od vodniho čerpadla a vyjmout vrtuli vodniho čerpadla jinak nejde shodit spojkovy dekl.Vytahnul sem lamely a je mi to jasne proč nešlo nastavit spojku obloženi lamel je jen par desetin větši než lamela takže kupuji nove a raději i přitlačne pružiny.chci se zeptat jestli je olej Valvoline duralblend 4T dobry do endura a nebo dela problem se spojkou
- dworakmirek
- Easy rider