vsichni vi ze jsem neskodny a uz o tom jen mluvim a ano...nechrapu...a kdybych nahodou odpadl tak se holky o me postaraji...jsem stary clovek a ony to vi...marek píše:No jasně. Pan Márty se zhulil, v pobláznění mysli si zažádal o místenku v ráji a Káča mu to bůhvíproč přiklepne! No to se na to vykašlu, jak si to někteří týpci dovedou zařídit . . . .MARTY píše:az se bude delit ubytko spim...prosim....s BLANKOU,HELCOU A GINOU....dekuji za pochopeni![]()
![]()
CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
ale já reklamoval kalendář, nééé stranu 1.kafkalibor píše:Mišáku i TY,a já myslil,že už si dostal rozum a TY hovňajs,ale jak už sem psal pro jednoho šťourala-ANO DATUM SICE HOVOŘÍ O VÍKENDU,ALE PŘÍJEZD JE TRADIČNĚ V PÁTEK A ABY VÁS TO TAK NERUŠILO TAK JÁ TO TEDA OPRAVÍM.Buzny!
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
To víš no minulou sezonu,jsem byl mimo to víš dej něco lakýrníkovi a celá sezona je v trapu!Tilda píše:no to jsme na tebe zvedaviCzert ZRX píše:Hola Káčo tak já jedu též + má drahá polovička!kvuli cemu to zrusis tentokrat?
Moc mě láká grilovačka a ta tvrz vypadá cool
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
-
kafkalibor
- Ghostrider

Vodedneška bude teplo,aproto si hodně dobře rozmyslete co s letošní sezonou,páč na TVRZI zbejvá posledních osnáct pelíšků.Tak do toho děvuchy a ogaři,neb nepřihlášení pro Vás může znamenat véééééééélikou chybu a do smrti by ste si mohli vyčítat,že ste tak neudělali.A pro ty jež tak neučiní,ať z důvodů finančních,rodinných či jiných mám vzkaz.Nedělejte chyby jež by se Vám mohli v budoucnu vymstít
.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
kafkalibor píše:Vodedneška bude teplo,aproto si hodně dobře rozmyslete co s letošní sezonou,páč na TVRZI zbejvá posledních osnáct pelíšků.Tak do toho děvuchy a ogaři,neb nepřihlášení pro Vás může znamenat véééééééélikou chybu a do smrti by ste si mohli vyčítat,že ste tak neudělali.A pro ty jež tak neučiní,ať z důvodů finančních,rodinných či jiných mám vzkaz.Nedělejte chyby jež by se Vám mohli v budoucnu vymstít.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
-
kafkalibor
- Ghostrider

- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...tady jsou vsichni rekreacne, takze pohodadrtikol píše:zdravim,
taky bych se rád připojil, ale nikoho tu neznám, a obávám se abych nebyl po zadu, nejsem žádnej střelec,,jen tak rekreačně,,,,
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
treba prave KANKX je pohodar a neustale zdrzuje...s nim by ses neztratil...on jezdi hodne pomaludrtikol píše:zdravim,
taky bych se rád připojil, ale nikoho tu neznám, a obávám se abych nebyl po zadu, nejsem žádnej střelec,,jen tak rekreačně,,,,
ZZR 1400 RR Hujda lenošná