Nitro.

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Nitro.

Příspěvek od tomson » pát bře 20, 2009 22:47:32

Zdar chtel bych se zeptat zda mate nekdo zkusenost s touto helmou je to NITRO N 200-VX.jestli neni hlucna.atd.diky vsem.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pát bře 20, 2009 23:01:27

Ja vim jen to ze do nitra bych nesel. Daji se koupit i lepsi helmy v podobne cenove relaci :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » sob bře 21, 2009 10:18:22

Elvis. píše:Ja vim jen to ze do nitra bych nesel. Daji se koupit i lepsi helmy v podobne cenove relaci :wink:
Řekls A, řekni B. Proč, jaké?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob bře 21, 2009 10:43:42

Budu OT ale jen malounko - zaujala mě tahle věc
http://www.airoh.cz/zbozi/code/718/sc66 ... /vyklopne/
co vy na to?
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob bře 21, 2009 10:55:53

http://www.pujcovnaskutru.cz/index.php? ... ts_id=5379
vzhled neni spatny ale nemuzu si pomoci ale me pripada moc a moc levna...treba se mylim ale to je cena jako v hypermarketech :cry:

s touhle bych moc nechtel hrnout zem :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob bře 21, 2009 11:34:13

marek píše:
Elvis. píše:Ja vim jen to ze do nitra bych nesel. Daji se koupit i lepsi helmy v podobne cenove relaci :wink:
za sebe reknu u Nitra B... ze mi absolutne nepasuje na moji sisatou hlavu ;-) ...takze uz vic resit nemusim :-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomson » sob bře 21, 2009 13:53:55

Ptam se pro to, ze ji borec dava novou....pise 2 krat jetou za 2000kc tak jestli se to oplati a jestli k necemu je....
KAWASAKI Z750 GREEN 2007

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob bře 21, 2009 15:08:44

tomson píše:Ptam se pro to, ze ji borec dava novou....pise 2 krat jetou za 2000kc tak jestli se to oplati a jestli k necemu je....
Helmu si musis predevsim vyzkouset... to je asi to nejdulezitejsi. Helma ktera ti nebude spravne a pevne sedet na hlave je ti uplne k nicemu. Kazdy vyrobce ma trosku jiny tvar jak skorepiny tak polstrovani a kazdy clovicek ma jinak kulatou, sisatou hlavu, takze nekomu sedi ta a jinemu zase tamta :idea: ...a az pak nastupuji takove ty veci jako, jak je lehka, tezka, hlucna, jak do ni fouka, jak se mlzi... Bezpecnosti jsou na tom dnesni znackove helmy priblizne stejne... (ted jsem si nabeh, to zase dostanu sodu, jak je tamhleta bezpecna a tamhleta ne... :-( )
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » sob bře 21, 2009 15:31:20

Souhlasím, jezdil jsem x let ve vyklápěcím airohu, poničil jsem s ní při pádu betonový obrubník, spadla mi milionkrát na zem . . . . ale naprostá spokojenost, nic se netrhalo, všechno fungovalo, žádný problém. Pak jsem asi půl roku zkoušel všechno možné Vemarkou počínaje Shubertem konče a nakonec jsem zakotvil u HJC (na okruh i s cestovní vyklápěčkou), protože mi prostě skvěle sedí. A když si vzpomenu na bezproblémový airoh a na spoustu "značkových" kakáčú které se začaly rozpadat po 2 měsících, tak mě to jenom utvrzuje v názoru: ser na značku, vyzkoušej si ji (pokud možno na moto) a pak kupuj. Po netu bych přilbu neobjednával.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » sob bře 21, 2009 20:59:21

marek píše:
Proc si treba nekoupit helmu v Tescu? Pro me je proste Nitro helma z Tesca... Videl jsem je v Bikeru a to co se prodava za levny zbozi v Bikeru bych proste nechtel...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob bře 21, 2009 21:07:53

zkusenost rika ze max nasazeni na cenu dle jmena a jeho renome byva obvykle 30% tzn ze helme za deset se muze relativne rovnat helma za 7...z 15 na cca 10,5 ale neverim tomu ze nekdo jinej je schopen ve stejne kvalite udelat helmu za dva...to proste neberu...
priklad ma SHOEI se me nejen libi ale je pro mne i krasne funkcni a to nejen ze sedi...a nikdy neuverim tomu ze tuhle kvalitu splni nejaka jina helma za 2,5 tacku... :wink:

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob bře 21, 2009 22:01:48

To je pravda Marty - nikdo neudělá kvalitní helmu z karbonu za 2t :wink: Co je ale dnes rozdíl, je to, že i firmy které dříve byly tak nějak v druhé třídě, jsou dnes k vidění v GP nebo v Superbikes, takže jestli Arai za 20t a nebo HJC za 10t jdu do HJC :wink: nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci, ale telefon taky používám od HTC a ne Vertu :wink: je limit, kde platíš navíc za nálepku a to už nepotřebuju :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned bře 22, 2009 08:35:30

plnej souhlas ZDRAHY...
ja jen premyslim tak ze je nejake cenove rozpeti cen ...u helmy...a ja uz tak nejak po tech havarkou kdy jsem mel tu cest minimalne dvakrat hrnout hlavou zem...jednou kdyz jsem letel vzduchem 20 metru hlavou primo do zeme a probudil se ve spitale az za 28 hodin v tunelu a doktori zkoumali jak divi ze sice mam otres mozku ale nic vic...zadne jine problemy jsem si o to vic zaprisahl sam sobe ze se nebudu drzet spodni hranice vseho vzdy ale drzim aspon slusny stred...ponevac zivot je fakt jen jeden..
takze max bezpecnost pro klid duse..
gumy nekoupim sjete jak se rika NAPUUUUL OD NEKOHO NEKDE.
helmu mam sam za 13 ale dest je zdravy prumer...
rukavice za 600 nekoupim nikdy...
boty ve vyprodeji za 1000 taky ne
kombinezu nebo hadry za 3000 tis taky ne...
apod...
takze shrnuto...nekupuji to nejlevnejsi abych byl hrdina...kdyz na neco nemam tak to nedelam...anebo radej prisetrim...ponevac konkretne u mne...kdybych pri te havarce v roce 2005 nemel boty oxtar evo..tenkrat novinka za 7000 tak dnes od kolena dolu nemam nohu...a to kdo nezazije nepochopi kdyz cekate 12 dnu na t jestli riznou nebo ne...a sami si nechali prikazem dovezt levou botu do nemocnice a zkoumali...a rekli jasne...ta bota ti zachranila nohu...tecka
TOMSON je muj bracha takze tak nejak bokem se snazit napsat bracho ser na to.....jdi vys.... :wink:

tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomson » ned bře 22, 2009 14:09:23

MARTY píše:plnej souhlas ZDRAHY...
ja jen premyslim tak ze je nejake cenove rozpeti cen ...u helmy...a ja uz tak nejak po tech havarkou kdy jsem mel tu cest minimalne dvakrat hrnout hlavou zem...jednou kdyz jsem letel vzduchem 20 metru hlavou primo do zeme a probudil se ve spitale az za 28 hodin v tunelu a doktori zkoumali jak divi ze sice mam otres mozku ale nic vic...zadne jine problemy jsem si o to vic zaprisahl sam sobe ze se nebudu drzet spodni hranice vseho vzdy ale drzim aspon slusny stred...ponevac zivot je fakt jen jeden..
takze max bezpecnost pro klid duse..
gumy nekoupim sjete jak se rika NAPUUUUL OD NEKOHO NEKDE.
helmu mam sam za 13 ale dest je zdravy prumer...
rukavice za 600 nekoupim nikdy...
boty ve vyprodeji za 1000 taky ne
kombinezu nebo hadry za 3000 tis taky ne...
apod...
takze shrnuto...nekupuji to nejlevnejsi abych byl hrdina...kdyz na neco nemam tak to nedelam...anebo radej prisetrim...ponevac konkretne u mne...kdybych pri te havarce v roce 2005 nemel boty oxtar evo..tenkrat novinka za 7000 tak dnes od kolena dolu nemam nohu...a to kdo nezazije nepochopi kdyz cekate 12 dnu na t jestli riznou nebo ne...a sami si nechali prikazem dovezt levou botu do nemocnice a zkoumali...a rekli jasne...ta bota ti zachranila nohu...tecka
TOMSON je muj bracha takze tak nejak bokem se snazit napsat bracho ser na to.....jdi vys.... :wink:
Pekne velmi pekne vse popsano.....no asi to tak bude....zatim budu jezdit tu co mam a dal se uvidi....psal jsem tomu borcovi jestli muzu vratit jestli mi nebude sedet.....zadna odpoved....tak to asi bude znameni....neber kdo vi co to je ...a pockej a kup az bude na nejakou lepsi.....co ja pak s ni jak mi nebude sedet....diky vsem za nazory...
KAWASAKI Z750 GREEN 2007

tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomson » ned bře 22, 2009 14:11:59

KankX píše:
tomson píše:Ptam se pro to, ze ji borec dava novou....pise 2 krat jetou za 2000kc tak jestli se to oplati a jestli k necemu je....
Helmu si musis predevsim vyzkouset... to je asi to nejdulezitejsi. Helma ktera ti nebude spravne a pevne sedet na hlave je ti uplne k nicemu. Kazdy vyrobce ma trosku jiny tvar jak skorepiny tak polstrovani a kazdy clovicek ma jinak kulatou, sisatou hlavu, takze nekomu sedi ta a jinemu zase tamta :idea: ...a az pak nastupuji takove ty veci jako, jak je lehka, tezka, hlucna, jak do ni fouka, jak se mlzi... Bezpecnosti jsou na tom dnesni znackove helmy priblizne stejne... (ted jsem si nabeh, to zase dostanu sodu, jak je tamhleta bezpecna a tamhleta ne... :-( )
Ano to ja vim...ze se musi vyskouset....uz jsem si kupoval a vim o cem to je....mel jsem na hlave 4 helmy a pak jsem poznal ktera je ta prava....
KAWASAKI Z750 GREEN 2007

Odpovědět