BRNO 2011
Tak jo, nechtěl jsem se k tomu co psal Funky vyjadřovat, ale to že mělo výstaviště shořet celý se mi taky moc nelíbilo. Kromě toho že tam shořela hospoda našemu společnému kamarádovi, shořelo něco, co mělo historickou cenu a dle mého názoru ducha. BVV znám, vystavujeme tam, máme tam jednoho klienta, takže tam tu a tam jezdím - hromada baráků, komunistický styl, okolí rozkopané, rozhodně nic, na co by někdo byl nějak pyšný. Uznávám, že uspořádat tam výstavu motocykl je výhodnější z důvodu prostor, ale pokud by se to mělo dělat v jedné budově, tak je to stejně na ho*no. O dopravě a tom že Brno je krapítek v rohu republiky už jsme psal (argument že to mají blíž Ostraváci mi hlava nebere, zase to má dál zbytek republiky..)
Narážky na pražský pepíky snesu od Brňáků se kterýma kamarádím, ne od někoho kdo se objeví jednou za čas na fóru, všechny tu nakrmí že by chtěl zorganizovat megasraz a potom zase zmizí. Milý Funky, jdi do prdele
Narážky na pražský pepíky snesu od Brňáků se kterýma kamarádím, ne od někoho kdo se objeví jednou za čas na fóru, všechny tu nakrmí že by chtěl zorganizovat megasraz a potom zase zmizí. Milý Funky, jdi do prdele

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Holešovickýho levýho křídla je bezesporu škoda po všech stránkách. Co se ale komu líbí nebo ne je jen otázka vkusu každýho jedince, takže spor o tom, jestli jsou Holešovice stará předpotopní barabizna a Brno komoušská kostka je myslím naprosto out! Mě se pražský výstaviště líbí architektonicky, ikdyž zároveň vůbec ne, jako výstaviště. Brno se mi až na vyjímky nijak zvlášť nelíbí, ale veletrhy a výstavy jsou super! I kdyby jsme si prst v prdel* zlomili, tak výstavy Motocykl nebudou tam, kde my chceme, ale tam, kde nám je organizátor uspořádá. Ikdyž je úroveň taková, jaká je, tak rozhodně nevidím důvod, aby se zde pouhým přetřásáním názorů vařila voda! Když nic jinýho, tak se výstava stala i termínem a místem setkání CKC, tak ji můžem mít aspoň "potencionálně" rádi...
Stejně za sebe vím, že ať to bude kdekoliv, tak se po zimně na tuto akci budu vždycky těšit a pojedu pokoukat, letos dokonce díky absenci "našeho" stánku v Praze 2x!
Myslím, že co se týče dopravní dostupnosti, tak si Praha a Brno mezi sebou můžou obstojně konkurovat, snad jen, že v Brně se člověk nesveze pod zemí...to je tak to jediný, co Brno skutečně nenabízí. 

Stejně za sebe vím, že ať to bude kdekoliv, tak se po zimně na tuto akci budu vždycky těšit a pojedu pokoukat, letos dokonce díky absenci "našeho" stánku v Praze 2x!

Zdrahy píše:Praha je v centru republiky. Doprava ze všech stran je tak nějak v pohodě a to jak autem, tak hromadnou dopravou - tohle zkrátka Brno nenabízí...
To by mě zajímalo, o co větším rohem je Brno, coby střed pravé poloviny republiky oproti té levé s Prahou?! O co je Brno trošku níž středu, o to je zase Praha trošku výš.Zdrahy píše:O dopravě a tom že Brno je krapítek v rohu republiky už jsme psal (argument že to mají blíž Ostraváci mi hlava nebere, zase to má dál zbytek republiky..)

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
chlapci... vsechno jen zbytecne plky
..jo a k dostupnosti obou mest... kolik obyvatel CR ( a velkych mest) je v dosahu techto mest (Prahy a Brna) do cca 100km? treba to nekomu dojde z prilozene mapky, pokud tedy umi pocitat a netihne mu mozek prilis doprava

..jo a k dostupnosti obou mest... kolik obyvatel CR ( a velkych mest) je v dosahu techto mest (Prahy a Brna) do cca 100km? treba to nekomu dojde z prilozene mapky, pokud tedy umi pocitat a netihne mu mozek prilis doprava

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ten první, který to tu rozvířil podle mě ne (nevím, jaký pravidlo by bylo porušeno). Ikdyž vyjádřil svůj názor dost divně a s předposlední větou rozhodně nesouhlasím, tak zbytek už je jen přestřelka...blbost -> KSČ -> prdel, ...Z. píše:Každému občas ulítne slovo k nějakému přisprostlému výrazu, ale příspěvek Funkyho podle mě hraničil s pravidly fora.

možná mám jinde nastavený práh "vulgarity"Ladis píše:Ten první, který to tu rozvířil podle mě ne (nevím, jaký pravidlo by bylo porušeno). Ikdyž vyjádřil svůj názor dost divně, tak zbytek už je jen přestřelka...blbost -> KSČ -> prdel, ...Z. píše:Každému občas ulítne slovo k nějakému přisprostlému výrazu, ale příspěvek Funkyho podle mě hraničil s pravidly fora.
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=5&start=0
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, ale mluvím za sebe...pak měl být funkyho příspěvek podle pravidla smazán hned na startu a bylo!Z. píše:možná mám jinde nastavený práh "vulgarity"Ladis píše:Ten první, který to tu rozvířil podle mě ne (nevím, jaký pravidlo by bylo porušeno). Ikdyž vyjádřil svůj názor dost divně, tak zbytek už je jen přestřelka...blbost -> KSČ -> prdel, ...Z. píše:Každému občas ulítne slovo k nějakému přisprostlému výrazu, ale příspěvek Funkyho podle mě hraničil s pravidly fora.
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=5&start=0

- funky1
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Jestli Pepík je u vás ta nejsprostější nadávka tak se tady všem koho se to dotklo omlouvám. Myslel jsem že je to jméno, ale asi to je nadávka no tak pardon už si dám pozor. Nikde jsem neargumentoval že Ostravak to má do Brna blíže tak proto by bylo lepší výstavu dělat tady, co to meleš? Někdo psal že je Praha ve středu ČR, dojezd do Prahy pro Ostraváka mi zrovna na střed republiky nepřipadá. A na uspořádáni srazu CKC, jsem se jen zeptal jaký by byl ohlas, měl jsem možnosti a prostory a o žádné mega akci nebyla řeč, větší akce dělám pro jiný a dělám to poměrně dlouho tak se v tom umím orientovat a opět nechápu co to zase meleš a jestli neumíš číst tak běž do prdele ty?
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony
Barva ebony
tady je to ostre
pikantni tema!
Proc jste me neprivolali? Mam rad ostrejsi vymenu nazoru:)
Nevim, jestli nectu mezi radky, ale me Fankyho prispevek nepripada vulgarni. Mozna mi něco uslo. Kazdopadne Kaca je dost silna osobnost, aby nejaky ten attack ustal.
Ja pouzivam pro oznaceni prazaka "cajzl", to je horsi nebo mekci nez"pepik"?
Nemam rad pragocentrismus, ani brnocentrismus, ani pozitivni diskriminaci....
Je pravda, ze Praha je maly stat ve state, to je bez pochyb. Toci se tam nejvetsi peníze. Proto je v Praze tolik naplavenin. Cistokrevnych prazaku tam musí byt snad uz mensina, ne?
GEORG

Proc jste me neprivolali? Mam rad ostrejsi vymenu nazoru:)
Nevim, jestli nectu mezi radky, ale me Fankyho prispevek nepripada vulgarni. Mozna mi něco uslo. Kazdopadne Kaca je dost silna osobnost, aby nejaky ten attack ustal.
Ja pouzivam pro oznaceni prazaka "cajzl", to je horsi nebo mekci nez"pepik"?
Nemam rad pragocentrismus, ani brnocentrismus, ani pozitivni diskriminaci....
Je pravda, ze Praha je maly stat ve state, to je bez pochyb. Toci se tam nejvetsi peníze. Proto je v Praze tolik naplavenin. Cistokrevnych prazaku tam musí byt snad uz mensina, ne?
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317