Problém s kx 250
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s kx 250
Zdravím mám kx 250 r.v 1990 a nejde mi zařadit 3a 4 stupeň nevím proč 1 a 2 jde normal a na 5 se to normalně prěkopne ale to je vše nevíte v čem by to mohlo být prosím poooomooocc
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s kx 250
Zdravím tak jsem rozebral motor na kx 250 r.v 1990 protoze neradil 3a 4 a nic jsem nezjhistil akorat ten vacek ktery ovlada vidlicky je nejaky divny jak snim otocim tak se toci jak by byl krivy v ose muze to byt tim???
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Sharkus"]Už nebudu promiň nevěděl jsem a chtěl jsem se zeptat nemáte někdo zkušenosti z nastavením přívěry na kx 250 a zapalování popřípadě nějaký online návod dík[/quote
No myslím si, že pokud někdo nenastaví přívěru a zapalování, neměl by se pouštět do větších akcí, jako je oprava převodovky. Chtělo by to on line mechanika, za virtuální bankovky
No myslím si, že pokud někdo nenastaví přívěru a zapalování, neměl by se pouštět do větších akcí, jako je oprava převodovky. Chtělo by to on line mechanika, za virtuální bankovky

ZRX 1200 R
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Rada je jednoduchá. V nízkých ot, je přívěra přivřená, škrtí průtok výf. plynů a ve vysokých ot. úplně otevřená. Poud si s nastavením chilku pohraješ, zjistíš, že je pouze jedna poloha nastavení, která vyhovuje poloze přívěry plně otevřeno-přivřeno. Správnost nastavení vyzkoušíš pohybem regulátoru přívěry rukou.
ZRX 1200 R
Posílám dva obrázky, které osvětlí problém. KIPS je patent Kawasaki a ta to dělá trochu jinak (líp) než ostatní.
Ve válci je přesně spočítaná komora, která odráží tlakovou vlnu, která zabraňuje při následném plnění válce úniku nového paliva do výfukového kanálu. Tím to posílí spodek.
To, že se nad 6000 otevřou 2 přídavné kanálky posílí vršek.

Ve válci je přesně spočítaná komora, která odráží tlakovou vlnu, která zabraňuje při následném plnění válce úniku nového paliva do výfukového kanálu. Tím to posílí spodek.
To, že se nad 6000 otevřou 2 přídavné kanálky posílí vršek.

Vláďa ZX10R,KLX650,KX250