BRNO 2011
- Kuba
- Ghostrider
Bude jen jeden rozdíl Brno a Praha, i když do Brna přijde stejně lidí, nebude to tak nacpané jako v Praze, páč Brno má prostory a kulturu.
Letos jsem se na to vysral uplně, páč z loňska jsem byl nasraný, tlačeníce taková, že se u žádného stánku nemůžeš ani zastavit, nemožné udělat foto jaké chceš, na motorky se pořádně nepodíváš a stravování na hovno............Prahu nebrat.
A další věc je, že kašlu na celou výstavu ať je kde chce, hlavně když se tam potkáme v hospůdce a pokecáme.
Letos jsem se na to vysral uplně, páč z loňska jsem byl nasraný, tlačeníce taková, že se u žádného stánku nemůžeš ani zastavit, nemožné udělat foto jaké chceš, na motorky se pořádně nepodíváš a stravování na hovno............Prahu nebrat.
A další věc je, že kašlu na celou výstavu ať je kde chce, hlavně když se tam potkáme v hospůdce a pokecáme.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Mno myslím , že čas rozsoudíKankX píše:...nepovidala to jedna pani ale jeden pan... a myslim ze celkem vi o cem mluvi. Jooo penize hybou svetemMaverick píše:Myslím , že to je jen 1 paní povídala - horko těžko už teď bude jisté , že to bude v 1 haleKankX píše:
Myslim ze navstevnost v Praze byla vzdy obrovska... kdyz jsem tam byl tak byla vzdycky tlacenice, ze clovek nic nevidel. Take se obavam ze navstevnost v Brne bude mensi, sice to ma byt v arealu BVV ale cela vystava Motocykl ma byt puze v jedne velke hale... no nevim, nevimJinak Myslím , že v Praze bude vždycky hlava na hlavě v tom pidi prostoru. Jsem všema deseti pro Brno, a to ne proto , že to je kousek, ale pro ten prostor a lepší haly - mimochodem teď na výstavě sem si málem 2x znovu vymknul kotník na těch jejich debilně zadělaných tech. kanálech uprostřed haly

- funky1
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem se tady někde o tom zmiňoval: Konečně důstojný místo pro výstavu motocyklů , to je snad nadevše jasný že Brno je připravené na takové akce nedělaj poprvé. A ten větnamskej pražskej stánek vedle kolotočářů to je prostě takovej hnus, že bych tam nevystavoval ani kaničky do bot! loni jsem byl poprvé v Praze na vystavišti na motorkách a odjížděl jsem tak znechucenej prostě nato nemám ani patřičnej název jaký to byl humus. Brno prostě splňuje všechny nároky a podmínky vystavovatelů a potažmo i návštěvníků. Keci heci že je Brno daleko, a pro koho vlastně, Ostravák to má do Prahy asi kousek ne? Mělo to v tý Praze sfajrovat celý, potom to měli jenom zamést a na pozemku vystavět bytové jednotky ať mají Pepíci kde bydlet. Tak za dva roky v Brně Pepani papapa
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony
Barva ebony
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Problém je jinej. Místo opravdové výstavy, kam by se šli lidi opravdu podívat na novinky je z toho panoptikum, kam chodí každej vořežprut co je taky motorkář (páč měl před 30 lety babetu a jezdil na ní na pole) kterej flákne svýho, promiňte mi ten výraz, usoplenýho spratka na každou motorku a vyfotí ho. A samo se nesmí zapomenout vzít si u každýho stánku co nejvíc propagačních materiálů, který budou do dvou týdnů v popelnici. Těma davama se tam člověk celou dobu prodírá, není prostor si něco pořádně prohlídnout, případně se zeptat na to, co tě opravdu zajímá. Ať to bude v Praze nebo Brně (a Brnu v tom fandím, přeci jenom Výstaviště v Praze je úplně k hovnu) tak to bude to samý. Prostě z toho je taková jako matějská 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a tak to ma byt... o tom vystavy jsou, vsechno si pekne osahat a domu si za ty prachy prinest co nejvic, v Brne na autosalonu v poslednich dnech vystavy v autech casto nebyvaji ani hlavice radici paky apod.volkswagen píše:Problém je jinej. Místo opravdové výstavy, kam by se šli lidi opravdu podívat na novinky je z toho panoptikum, kam chodí každej vořežprut co je taky motorkář (páč měl před 30 lety babetu a jezdil na ní na pole) kterej flákne svýho, promiňte mi ten výraz, usoplenýho spratka na každou motorku a vyfotí ho. A samo se nesmí zapomenout vzít si u každýho stánku co nejvíc propagačních materiálů, který budou do dvou týdnů v popelnici. Těma davama se tam člověk celou dobu prodírá, není prostor si něco pořádně prohlídnout, případně se zeptat na to, co tě opravdu zajímá. Ať to bude v Praze nebo Brně (a Brnu v tom fandím, přeci jenom Výstaviště v Praze je úplně k hovnu) tak to bude to samý. Prostě z toho je taková jako matějská

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
- Ghostrider
Proti blbosti není léku.funky1 píše:Už jsem se tady někde o tom zmiňoval: Konečně důstojný místo pro výstavu motocyklů , to je snad nadevše jasný že Brno je připravené na takové akce nedělaj poprvé. A ten větnamskej pražskej stánek vedle kolotočářů to je prostě takovej hnus, že bych tam nevystavoval ani kaničky do bot! loni jsem byl poprvé v Praze na vystavišti na motorkách a odjížděl jsem tak znechucenej prostě nato nemám ani patřičnej název jaký to byl humus. Brno prostě splňuje všechny nároky a podmínky vystavovatelů a potažmo i návštěvníků. Keci heci že je Brno daleko, a pro koho vlastně, Ostravák to má do Prahy asi kousek ne? Mělo to v tý Praze sfajrovat celý, potom to měli jenom zamést a na pozemku vystavět bytové jednotky ať mají Pepíci kde bydlet. Tak za dva roky v Brně Pepani papapa
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- funky1
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Kafka žádný přestřelky. Proti pražákům vůbec nic nemám ba naopak tam mám dost známejch, to myslím vážně nejsem žádnej maloměšťák abych musel mít remci na všechno a všechny kteří nepocházejí z Brna! Jsem velmi sebekrytickej a umím říct stálo to za hovno i když to je z Brna, a nebudu se tady slovně přetlačovat jestli to je v Práglu lepší nebo horší. Prostě pro mne a pro drtivou většinu všech návštěvníků Pražského rádoby výstaviště je to tam prostě katastrofický, hlavně to prostředí, dopravní infrastruktura, služby, atd no prostě masaž. Jestli oni apelují na to že výstaviště má nějakou architektonickou legendu, tak ať si tam kurva udělají MUZEUM kde projde 50 lidí za den a ne 5000tis nebo kolik. A jestli ti to tam přijde normální a v pořádku tak se nech teleportovat nazpět o 30let do totáče tam ti to bude vyhovovat a budeš rád , že si koupíš 350ku a na pořadník. To je vše, tak ahoj Libore.
Barva ebony
Barva ebony
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Ghostrider
Nevim co to s Tebou je,jestli si nervní tak si omejvej přirození vlažnou vodou,prej to pomáhá.Mně nevadí,že výstava bude v Brně,mně jen vadí ty Tvoje slohový práce či spíš ten jejich obsah.A k tomu sem se svobodně vyjádřil,jak to s oblibou dělávám.Jo apropo,chtěl sem Tě poprosit abys mně neposílal zpátky ke komoušum páč se mi tam nechce a ani tam nepudu.Tož tak,jak říká Dak.funky1 píše:Kafka žádný přestřelky. Proti pražákům vůbec nic nemám ba naopak tam mám dost známejch, to myslím vážně nejsem žádnej maloměšťák abych musel mít remci na všechno a všechny kteří nepocházejí z Brna! Jsem velmi sebekrytickej a umím říct stálo to za hovno i když to je z Brna, a nebudu se tady slovně přetlačovat jestli to je v Práglu lepší nebo horší. Prostě pro mne a pro drtivou většinu všech návštěvníků Pražského rádoby výstaviště je to tam prostě katastrofický, hlavně to prostředí, dopravní infrastruktura, služby, atd no prostě masaž. Jestli oni apelují na to že výstaviště má nějakou architektonickou legendu, tak ať si tam kurva udělají MUZEUM kde projde 50 lidí za den a ne 5000tis nebo kolik. A jestli ti to tam přijde normální a v pořádku tak se nech teleportovat nazpět o 30let do totáče tam ti to bude vyhovovat a budeš rád , že si koupíš 350ku a na pořadník. To je vše, tak ahoj Libore.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- funky1
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Co se pořád do mě montuješ, já jsem na rozdíl od tebe ani jednu větu nesměroval na tvůj účet, narozdíl od tebe!
Proti blbosti není léku.
jestli si nervní tak si omejvej přirození vlažnou vodou
Jsem reagoval jen na to, že vystaviště v Práglu stojí za hovno, ty se s té Prahy můžeš posrat!. Jak jsem řek proti nikomu nic nemám a hlavně když někoho neznám tak mu nedoporučuji prášky na blbost atd.
Proti blbosti není léku.
jestli si nervní tak si omejvej přirození vlažnou vodou
Jsem reagoval jen na to, že vystaviště v Práglu stojí za hovno, ty se s té Prahy můžeš posrat!. Jak jsem řek proti nikomu nic nemám a hlavně když někoho neznám tak mu nedoporučuji prášky na blbost atd.
Barva ebony
Barva ebony
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sem měl pocit že Fanky nadával na úroveň výstaviště. Vo co tady de? Něco mi uteklo?volkswagen píše:Prosímtě funky přečti si ještě jednou, co jsi doopravdy vyplodil v tom svým prvním příspěvku a pak se čil.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367