motopneu
- farmář
- Ghostrider
poděkování urban pneu Kamenice nad Lipou
Tak jsem dnes dojel na výměnu. Gumy mají čerstvej DOT, jsou od Lukáše Poláčka ze Slavkova, vyměněny u Urban Pneu Kamenice nad Lipou, kde jsem se včera objednal. Sice lilo,ale co, bylo už hůře. Kluci se tam s výměnou vyhráli, jsem spokojenej, díky Uncle za tip!
Gumy jsem si dovezl na zádech, omotal jsem je stahovačkou folií a udělal si takovou brašnu
Cesta tam byla utrpení. Voda mi nevadí,ale ty starý tvrdý šlupky se s asfaltem už moc nekamarádily. Zpátky na nových ContiGO! ač byly ještě neojeté od konzervace - nebe a dudy.
Tady je asi ještě nikdo nezkoušel, zatím to vypadá dobře,cena super, indexy nosnosti ok a rychlosti V. Snad to bude ok
Takže Uncle, dík za tip na servis, díky Urbanům a teď už jen jezdit!
Gumy jsem si dovezl na zádech, omotal jsem je stahovačkou folií a udělal si takovou brašnu

Cesta tam byla utrpení. Voda mi nevadí,ale ty starý tvrdý šlupky se s asfaltem už moc nekamarádily. Zpátky na nových ContiGO! ač byly ještě neojeté od konzervace - nebe a dudy.
Tady je asi ještě nikdo nezkoušel, zatím to vypadá dobře,cena super, indexy nosnosti ok a rychlosti V. Snad to bude ok

Takže Uncle, dík za tip na servis, díky Urbanům a teď už jen jezdit!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060