Blahopřeji! (a kdy budou pletená kola???GEORG píše:to vis, otec cekatel, tak uz jdou mladicke nerozvaznosti stranou:)rudormi píše:mrkám na drát! gratuluju!!
Diky vsem, uz se tesim, az bude doma! Hned se pochlubim.
G.
motard again
666S999 píše:Blahopřeji! (a kdy budou pletená kola???GEORG píše:to vis, otec cekatel, tak uz jdou mladicke nerozvaznosti stranou:)rudormi píše:mrkám na drát! gratuluju!!
G.)
Chosé,já umývám motorku 1x za sezonu
Kdyžtak tě poptám, ty prý umíš sehnat všechno
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
já si ho vyšperkuju a budeš čumětDoktorZRX píše:Tak to jsi mě nakonec překvapil. Mám z toho radostGEORG píše:
G.
Už se těším na kochání, koch koch koch....
Byl čas na změnu, tak jsem tomu šel naproti.
Předpokládám, že takovou motorku prodávat nebudu, ta vydrží do důchodu.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
neboj, z toho nemám strach. A každopádně až bude finančně líp, tak si koupím něco na vyblbnutí. Toto bude hlavně o pocitu, že mám motorku a že můžu vypadnout a být free. Něco jako route 66 v českých podmínkáchSONY píše:to George: jestli jsi opravdu přemyšlel nad motardem, tak (ted to bude znít hnusně...omlouvam se) tak tě Zephyr přestane hoodně rychle bavit. Jinak je ale samozřejmě pěknej. Na každodenní ježdění a do města by mě ho bylo líto.
Já na motorku budu mít asi hodně málo času, takže si ji budu ve volných chvílich hýčkat. Su zvědavý, jak dlouho mě to vydrží
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
najak u me prevlada nazor ze zrovna ty budes hledat ostrejsi stroj...tebe si zatim nedovedu jako kochacku nejak predstavit..nejak me to nejde do huby....no uvidime..treba je to tak a nadesel cas...GEORG píše:neboj, z toho nemám strach. A každopádně až bude finančně líp, tak si koupím něco na vyblbnutí. Toto bude hlavně o pocitu, že mám motorku a že můžu vypadnout a být free. Něco jako route 66 v českých podmínkáchSONY píše:to George: jestli jsi opravdu přemyšlel nad motardem, tak (ted to bude znít hnusně...omlouvam se) tak tě Zephyr přestane hoodně rychle bavit. Jinak je ale samozřejmě pěknej. Na každodenní ježdění a do města by mě ho bylo líto.
Já na motorku budu mít asi hodně málo času, takže si ji budu ve volných chvílich hýčkat. Su zvědavý, jak dlouho mě to vydrží![]()
![]()
![]()
G.
priznavam na rovinu vsem...prvni sezona pred kterou mam strach...vazne strach..po tech padech
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
ja vim kamo...ale je to tak..pozna se az vyjedu...mozna Georg dostal rozum v pravou chvili...dokud jeste chodi v pohode bez nasledku...
mam jeste tupej mozek a nechce se mi jeste zx dat pryc...ale mozna...mozna uz to bude brzy pravda...
mam jeste tupej mozek a nechce se mi jeste zx dat pryc...ale mozna...mozna uz to bude brzy pravda...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
tak holt budeš se mnou brzda peletonu,noooMARTY píše:ja vim kamo...ale je to tak..pozna se az vyjedu...mozna Georg dostal rozum v pravou chvili...dokud jeste chodi v pohode bez nasledku...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*