CKC dovolená - Itálie 2009
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

a ja vedel ze se neco musi stat...a ja to vedel...milda píše:Takže přátelé my jsme to mysleli vážně a přesto ubýváme.MARTY píše:nevim...![]()
jen tak pro poteseni aby se videlo jak pribyvaji ti kteri to mysli opravdu vazne...
![]()
Synovi dneska doupřesnili soustředění a ten víkend,co se odjíždí,ho vezeme do Liberce a ten víkend ,co je návrat ,tam pro něj zas jedeme....
Kdyby měly prázdniny tři tejdny,tak neříkám nic....![]()
Takže omluva a škrtněte si nás,holt příště....
Musím se ještě podívat,jak psal Chosé ten sraz ZRX v Rakousku,ale vzhledem k tomu,že se tam kdosi chtěl stavit na spáteční cestě,tak to asi nepůjde taky...
Mildo...ty musis...musis to zvladnout nejak..rexari veteranisti prej neodpadaj za zadnou cenu
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si to ještě upřesňoval. Je to v Raspenavě.Od nás 230km.Nástup v neděli po šesnácté a odjezd v sobotu po dvanácté...A k tomu vždy pětset kiláků...To nedam....Taky už nejsem žádnej mladík!!
Už jsem to zažil loni.Plzeň - Raspenava a pak hned 1200km Chorvatsko a byl jsem docela hotovej.Vše tedy v autě...
Není všem dnům konec!! Však se uvidíme letos dost.
A rodina by měla být NO1. V tomhle směru mám co dohánět,tudíž mi to usnadňuje rozhodování...
Už jsem to zažil loni.Plzeň - Raspenava a pak hned 1200km Chorvatsko a byl jsem docela hotovej.Vše tedy v autě...
Není všem dnům konec!! Však se uvidíme letos dost.
A rodina by měla být NO1. V tomhle směru mám co dohánět,tudíž mi to usnadňuje rozhodování...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
joooo, beruMICHALIS TSIOLAS píše:OK, pomsta bude sladká![]()
![]()
![]()
![]()
uvažuji o ************ metaxa
4 Milda v povánočním sklepě jsem šel spát kolem 5. ráno, pak ráno domů 180 km, obídek a jeli jsme s dcerkou do Bratislavy a zpátky, což je nějakejch 580 kiláků, návrat kolem půlnoci... a to jsem o pár hodin starší!!!
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Roman - ZX12
- Easy slider

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

MICHALIS TSIOLAS píše:je mladší o 3 měsíce než já, takže je to fakt eště mladý uchomilda píše:Tak sakra Mišáku ,těch pár hodin navíc znamená,že jsi ještě ze starý školy a víc vydržíš?
A hele,kolik Ti vlastně je,když máš mišák39??
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- DoktorZRX
- Ghostrider

To je škoda Mildo. To znamená že místo Mildy bych dal na pokoj Mišáka a Kinga ať v tom není zmatek a Martyho ke Kubovi s Romanem. Jirka Blackbiker a Marvik se mi zatim neozvali. Já to z účtu nepoznám kdo platil, proto vždy čekám na pm že je odesláno. Ještě zbývaj Marty, King, Kuba, Jirka, Blackbiker a Marvik ale je ještě pár dnů čas 
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Stačí napsat zprávu příjemci (záloha - Ladis), popř. dát do var. symbolu členské číslo (686) a je jasno! Jukni na účet, měl bys to tam s těmato datama mít!DoktorZRX píše:Já to z účtu nepoznám kdo platil, proto vždy čekám na pm že je odesláno.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********