Inzeráty a komentáře k nim
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze obcasny komentar u inzeratu podtrhujici nejakou konkretni vlastnost neni od veci... treba kdyz nekdo prodava nejakej srot, tak upozornit konkretne co a jak by melo byt aby kupujici z nasich rad nenaletel... vychvalovat prodavajicimu motorku mi prijde zbytecne... (to dokaze prodavajici sam
)

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
jo, to souhlas, to je abych tak řek k věci, ale takovejch opravdu věcnejch připomínek se moc nevyskytujeKankX píše:myslim ze obcasny komentar u inzeratu podtrhujici nejakou konkretni vlastnost neni od veci... treba kdyz nekdo prodava nejakej srot, tak upozornit konkretne co a jak by melo byt aby kupujici z nasich rad nenaletel... vychvalovat prodavajicimu motorku mi prijde zbytecne...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Jo to by šlo, ale to se mu tam nikdo neozve, jedině na PM a to zase neuvidíme, jestli to třeba neprodal a jestli je to pořád aktivní
Je to trošku složitý, ale v podstatě by stačilo trochu se zapřít a nenapsat všechno co mě napadne, kam to jen jde
Prostě kdo na to má věk, tak si vzpomene na inzeráty různě na nástěnkách a v novinách... taky každej nenapsal do novin že se mu to líbí a že by si to koupil, kdyby měl prachy.. 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Udělejte tohle, ať je to pohromadě (sticky, ať je to na očích). Třeba to díky tomu přemíštění bude mít i pozitivní vliv na kecálisty v inzerátech. Když to budou mít "po ruce", tak toho snad využijí. V pokecu to bude sotva kdo hledat a jeden thread na diskuzi v inzertním subforu se vejde...misak39 píše:Mám jeden podnětnej návrh-přehoďte tuhle diskusi do inzerce, ať to nemaj kecálisti a chváliči moc daleko
Jo, a nejlíp tak, aby se to neposouvalo dolů

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
No a co kdyby jste se drželi pravidel? Prostě kdo tam bude krafat, přidělává nám práci, protože my to tam budeme zase promazávat. Nevidím jediný důvod dát další pokec ještě do inzerce, připomíná mi to jednoho známého, který má popelník v obyváku, v kuchyni, ložnici, koupelně i na hajzlu..
Že to vždycky nějakou dobu funguje a potom najednou pár lidí pocítí neodolatelnou potřebu, realizovat se v inzerci..
Že to vždycky nějakou dobu funguje a potom najednou pár lidí pocítí neodolatelnou potřebu, realizovat se v inzerci..

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mě je to úplně jedno, já vím, kam a co psát a taky se toho držím...hodně štěstí a zábavy u dalšího mazání a přesouvání!
Jo a jestli je v inzerci "klid", tak jen do doby, než se objeví nová motorka na prodej. Ostatní inzeráty jsou taky komentovaný, ale zdaleka ne tolik, jako motorky...ale to je známý, že?!

Jo a jestli je v inzerci "klid", tak jen do doby, než se objeví nová motorka na prodej. Ostatní inzeráty jsou taky komentovaný, ale zdaleka ne tolik, jako motorky...ale to je známý, že?!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver