presne tak... cekam jasne slovo abych vedel na cem jsem a jak nalozit s dovolenou, pohotovosti atd... budeli auto, vozik, vejdu-li se????666S999 píše:A: KU+VA!!! Kdo je bocman, kapitán??? Zavelte a bukuju lupen! Je mi šumák jestli vlak, nebo ferry, a jestli v pátek navečír, nebo so!Domluvte se, aby bylo JASNO!KING píše:A mě je to jedno třeba lodí když jsem ten námořník
ACE CAFE LONDON
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Roman - ZX12
- Easy slider
ja se vyjadrim jasne, kdyz bude misto rad pojedu...
auto s kuli nemam
tak spis podle toho kdo bere auto a vozik,kolik bude mist na moto...
jinak trajekt jasna volba
SeaFrance, P&Q, Norfolkline - tri hlavni spolecnosti
a na lodi se obcas neco deje taky

auto s kuli nemam

tak spis podle toho kdo bere auto a vozik,kolik bude mist na moto...
jinak trajekt jasna volba

SeaFrance, P&Q, Norfolkline - tri hlavni spolecnosti

a na lodi se obcas neco deje taky

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kubo... "vo co ti de" ???? je jasny ze Eurotunelem je to rychlejsi (35 min jizdy + odbaveni) zase tam stojis tech 35 minut jak vocas v nakladnim vagone (v dobytcaku), trajektem je to necelych 1,5 hodiny a muzes si dat kaficko, svacinku, zajit do shopu a nebo jen tak polezet nebo i pospat jako jsme si pekne schrupli loni kdyz jsme se vecer vraceliKuba ZRX píše:tunel je 20 min. serte na loď, jen to houpe a nejezdí v čas

...a vubec, at si kazdej jede jak chce, jde o houby...dulezite je kdo a jak pojede, to by bylo potreba ted vyresit

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Kuba
- Ghostrider
KankX píše:Kubo... "vo co ti de" ???? je jasny ze Eurotunelem je to rychlejsi (35 min jizdy + odbaveni) zase tam stojis tech 35 minut jak vocas v nakladnim vagone (v dobytcaku), trajektem je to necelych 1,5 hodiny a muzes si dat kaficko, svacinku, zajit do shopu a nebo jen tak polezet nebo i pospat jako jsme si pekne schrupli loni kdyz jsme se vecer vraceliKuba ZRX píše:tunel je 20 min. serte na loď, jen to houpe a nejezdí v čas
...a vubec, at si kazdej jede jak chce, jde o houby...dulezite je kdo a jak pojede, to by bylo potreba ted vyresit
trajekt nejezdí včas, pak na sebe budete někde čekat jak kokoti, protože nemáte tušení kde kdo je, nebere telefon, páč jede na motorce, to už známe z loňska, tunelem pojede dalších 50 motorek, je tam sranda, lehnout na zem si tam můžeš taky.
pokud pojedu, jedu tunelem s partou ostatních motorek, páč mám doprovod až na místo a čekat někde, kde ani nevím kde budu hodinu a půl na někoho kdo neví kde je a kudy se dostane kam potřebuje..........ne, děkuji
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT
NE, tady je to výživnější...Ladis píše:Trošku mi to tu připomíná topic ostravských vyjížděk a srazů...![]()

Já čekám v klidu na šípkovou...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
jde taky o to, že pokud pojedem s partou ostatních, kteří znají cestu, tak je to o to víc jednodušší a taky bezpečné
................a ta parta ostatních jede tunelem, loni jel trajektem jenom Pavel a Kankx.
a tunel je v pohodě, je to ještě lepší než metro, v tunelu ani nepoznáš, že už jedeš
................a ta parta ostatních jede tunelem, loni jel trajektem jenom Pavel a Kankx.
a tunel je v pohodě, je to ještě lepší než metro, v tunelu ani nepoznáš, že už jedeš
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
Zdrahy píše:Hele mě už to neba, jeďte kudy a jak chcete...
hlavně jde o tohle:
pokud pojedu, jedu tunelem s partou ostatních motorek, páč mám doprovod až na místo a čekat někde, kde ani nevím kde budu hodinu a půl na někoho kdo neví kde je a kudy se dostane kam potřebuje..........ne, děkuji
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R