Hej Bouráku,Ty si mi zebral s tlamičky,to je prča,aspoň sem se po ránu pěkně zasmál.misak39 píše:![]()
hezký fotky... a pročpak sem nedáte nějaký z letoška?
![]()
![]()
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
spis staryho, kdyz musi travit cele dny v garazi.... aby to dal dohromadymisak39 píše:co máš novýho? rychle sem s tím!!Z. píše:To druhé. Něco dvoukolového se mi nastěhovalo do garážeNinja píše:Nikdo žádný nápad, nebo jste zavrtaní v garáži!?a ani mě to nechce pustit dom spát ...
Takže ... žádný nápad.

P.S. ...a jak Ostravaci, do hospody se nedomluvite... mezi ostatni cleny CKC prijet nechcete, toz tezke to mate

Naposledy upravil(a) KankX dne úte bře 10, 2009 22:06:07, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Stará brusle na to kápla. Má recht předsedo ...KankX píše:spis staryho, kdyz musi travit cele dny v garazi.... aby to dal dohromadymisak39 píše:co máš novýho? rychle sem s tím!!Z. píše: To druhé. Něco dvoukolového se mi nastěhovalo do garážea ani mě to nechce pustit dom spát ...
Takže ... žádný nápad.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
a nebo tam vodvez tchyni na vozejku???KankX píše:spis staryho, kdyz musi travit cele dny v garazi.... aby to dal dohromadymisak39 píše:co máš novýho? rychle sem s tím!!Z. píše: To druhé. Něco dvoukolového se mi nastěhovalo do garážea ani mě to nechce pustit dom spát ...
Takže ... žádný nápad.
P.S. ...a jak Ostravaci, do hospody se nedomluvite... mezi ostatni cleny CKC prijet nechcete, toz tezke to mate
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Já bych to za sebe řekl asi tak ... "Když bude třeba, tak i do té hospody zajdeme. Ale včil ne, bo neni čas, pi.o!" Teď vážně. V garáži je nový starý (nebo starý nový) vozítko, které určitě uvidíte ... až bude vhodný okamžik a taky v jiném vlákně.KankX píše:spis staryho, kdyz musi travit cele dny v garazi.... aby to dal dohromadymisak39 píše:co máš novýho? rychle sem s tím!!Z. píše: To druhé. Něco dvoukolového se mi nastěhovalo do garážea ani mě to nechce pustit dom spát ...
Takže ... žádný nápad.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<