motard again
Ty Brňáku, voptej se babky na ulici.
Zkus to tady http://www.dmoto.cz/
DMOTO s.r.o.
Drobného 49
602 00 Brno

DMOTO s.r.o.
Drobného 49
602 00 Brno
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
Myslím, že by jsi se měl vyprdnout na motarda. Taky to chci zkusit, ale spíš si to jen tak půjčím od kámoše, má nějakou suzuki RM 400 nebo co to je. KOupil to synátoroj a byl se na tom projet a říkal, že nif mof, on má teda V-Stroma velkýho, tak je jasný, že 4 kilo nepojede, ale říkal, že se mu nelíbilo vedení do zatáčky, že to tam moc padalo nebo něco takovýho. Každopádně si to v létě na odpolko půjčím, ale moc si od toho neslibuju. Jiank bych Ti doporučil KLX na motardovejch kolech, když bych tuhle kombinaci sehnal za rozumnej mrzkej peníz kupuju až by mě to nebavilo, hodil bych drapáky a tradá....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
tak to pěkně děkujuSamčus píše:Ty Brňáku, voptej se babky na ulici.Zkus to tady http://www.dmoto.cz/
DMOTO s.r.o.
Drobného 49
602 00 Brno

D moto je snad nejdražší servis v Brně.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
ZRX 1984 píše:Myslím, že by jsi se měl vyprdnout na motarda. Taky to chci zkusit, ale spíš si to jen tak půjčím od kámoše, má nějakou suzuki RM 400 nebo co to je. KOupil to synátoroj a byl se na tom projet a říkal, že nif mof, on má teda V-Stroma velkýho, tak je jasný, že 4 kilo nepojede, ale říkal, že se mu nelíbilo vedení do zatáčky, že to tam moc padalo nebo něco takovýho. Každopádně si to v létě na odpolko půjčím, ale moc si od toho neslibuju. Jiank bych Ti doporučil KLX na motardovejch kolech, když bych tuhle kombinaci sehnal za rozumnej mrzkej peníz kupuju až by mě to nebavilo, hodil bych drapáky a tradá....
no jasně že to jde samo do zatáčky, oproti rexovi, vždyť to váží o polovinu míň.
A su přesvědčený, že to rexovi natrhne prdel v katdém jízdním ohledu - teda kromě cestování samozřejmě.
G.

ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
ale tak Tomáši, na co narážíš ?Zdrahy píše:Už jsi si někdy něco Juro v životě pořídil, nebo o všem rozhodovala Alice??

Já sem si doposavaď vždycky koupil to co jsem chtěl já, i když je pravda že to s Alicí řeším, je to přece moje žena.
Alice není u nás generál, to tak možná vypadá jen navenek.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
ono to asi tak vypadá, že su nerozhodný. Je to z toho důvodu, že 1. nemám na motorku téměř neomezené finance jako jsem doposud měl, 2. protože je to segment, ve kterém se moc nevyznám.Zdrahy píše:Juro, narážím na to, že doopravdy netušíš co vlastně chceš a nedáš pokoj dokud to nedostaneš - někoho tak nerozhodnýho jsem (kromě sebe) dlouho neviděl
Mám pocit, že o motarda sice stojíš, ale ne zase tak moc, aby jsi si ho koupil.. Kup si velký Zko
Já si toho motarda fakt koupím, nedělám si prdel.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
ZRX 1984 píše:Myslím, že by jsi se měl vyprdnout na motarda. Taky to chci zkusit, ale spíš si to jen tak půjčím od kámoše, má nějakou suzuki RM 400 nebo co to je. KOupil to synátoroj a byl se na tom projet a říkal, že nif mof, on má teda V-Stroma velkýho, tak je jasný, že 4 kilo nepojede, ale říkal, že se mu nelíbilo vedení do zatáčky, že to tam moc padalo nebo něco takovýho. Každopádně si to v létě na odpolko půjčím, ale moc si od toho neslibuju. Jiank bych Ti doporučil KLX na motardovejch kolech, když bych tuhle kombinaci sehnal za rozumnej mrzkej peníz kupuju až by mě to nebavilo, hodil bych drapáky a tradá....

Momentálně bez moto 
Pisledni mooto: ZX7R 2002

Pisledni mooto: ZX7R 2002