Každopádně ale máš náčelníku pravdu v tom, že to nejni pomalá motorka, to jsem možná úplně nevystihl
motard again
To jsou ostrý endura a lítaj na tom borci kteří to umí
Indy dá na 6ce Most za 1:45 s prstem v nose a já o 20 vteřin pomaleji se smrtí v očích.... Na motardu se většinou jezdí po zadním, po předním, nebo po dveřích
rychlost je podružná
Každopádně ale máš náčelníku pravdu v tom, že to nejni pomalá motorka, to jsem možná úplně nevystihl
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Da se jet vsechno na vsem Zdrahy. Bylo to mysleno spis tak, ze ten jednobuch nema fakt asi moc rad jizdu po rovince s vytocenym motorem a konstantni zarazenou rychlosti, takze je dobry s nim jezdit hodne zatackovity trasy. Je to proste o uzivani si... Ne motorka na delsi jizdu v relativnim pohodli i ve dvou, viz. desina. A ano, jsou i cestovnejsi motorky jako nahace, rexove apod.
Ja jen vysvetluju jak jsem myslel tech 200km, ale taky jsem myslel, ze to tu lidi pochopi, abych nemusel psat tyhle slohy 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
dneska jsem to konzultoval s kámošem od Samčuse, dělá Husaberg a radí mi, ať si koupím krosku 550 ( nejlépe Husaberg ) a k tomu motardové kola.
Zabiju dvě mouchy jednou ranou a můžu blbnout celou sezonu
Nabízí mi Husaberg 550 z roku 2006 za 99litrů - www.tipmoto.cz a k tomu motardový kola cca za 20litrů.
Jen jsem se nestačil zeptat, kolik na motardových kolech je schopná tak kroska pádit ? Počítám, že to bude umírat u 130km
Taková Husqvarna SM610 umí prý i 180kmh, ale prý jsou na tom špatně s náhradníma dílama a servisem....
Jasně, že radí to, na co je zvyklý a co prodává, ale na druhou stranu zněl poměrně rozumně.
GEORG
Zabiju dvě mouchy jednou ranou a můžu blbnout celou sezonu
Nabízí mi Husaberg 550 z roku 2006 za 99litrů - www.tipmoto.cz a k tomu motardový kola cca za 20litrů.
Jen jsem se nestačil zeptat, kolik na motardových kolech je schopná tak kroska pádit ? Počítám, že to bude umírat u 130km
Taková Husqvarna SM610 umí prý i 180kmh, ale prý jsou na tom špatně s náhradníma dílama a servisem....
Jasně, že radí to, na co je zvyklý a co prodává, ale na druhou stranu zněl poměrně rozumně.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Ten Husaberg mi nepříjde špatnej. Vypadá slušně. Cena za novej 230 taců. A v německu nejlevnější 3.900E http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Jen škoda že není na motárdovejch kolech. Polykat prachy bude asi každej motárd, nejen gumy ale i motor atd. Co se týče převodů , řekl bych že se to řeší sekundárem. Ale já bych do toho taky nešel. Pro mě je to o ho-ně. A pokud nebude partička stejně postižených magorů tak to asi každýho brzo přestane bavit. To není moje parketa. Ale to se Georg musí rozhodnout sám.
Jen škoda že není na motárdovejch kolech. Polykat prachy bude asi každej motárd, nejen gumy ale i motor atd. Co se týče převodů , řekl bych že se to řeší sekundárem. Ale já bych do toho taky nešel. Pro mě je to o ho-ně. A pokud nebude partička stejně postižených magorů tak to asi každýho brzo přestane bavit. To není moje parketa. Ale to se Georg musí rozhodnout sám.
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
celkem dobré téma k tvému problému http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=52015&fid=8
ZX-12R naked
čím víc se pouštím do hledání podrobností a proniknutí do této problematiky, tím víc jsem z toho nerozhodný.
Blbé je, že standardní krosky se mi nelíbí, motorka by se měla aspoň trochu líbit, jinak si můžu koupit Versyse
Šplhá se to cenově už tam, kam jsem původně nechtěl. Prvotní myšlenka byla levná spolehlivá motorka na vyblbnutí - když to člověk zahodí, aby srovnal páčky a jel dál. Seru na lak bez škrábance atd.
Já fakt nevím, co koupit
G.
Blbé je, že standardní krosky se mi nelíbí, motorka by se měla aspoň trochu líbit, jinak si můžu koupit Versyse
Šplhá se to cenově už tam, kam jsem původně nechtěl. Prvotní myšlenka byla levná spolehlivá motorka na vyblbnutí - když to člověk zahodí, aby srovnal páčky a jel dál. Seru na lak bez škrábance atd.
Já fakt nevím, co koupit
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
-
kafkalibor
- Ghostrider

tobe se to keca, kdy mas doma rotoped 
Ono to není fakt jednoduche vybrat, kdyz jsi limitovany penezi a k tomu se v dane tride vubec nevyznas. Ty Husabergy, co mi Samcusuv kamos nabizi budou asi narez, ale popravde se me nelibi design a to je u motorky dulezite. Porad se mi nejvic libi husqvarna sm610, tam ale je udajne problem u rocniku pod 2005 a vseobecne s nahradnimi dily. Kurva, uz me ta nerozhodnost sere. Na tipmotu je jedna 610 z Prerova za 123tis, ta me lezi v hlave.
Georg
Ono to není fakt jednoduche vybrat, kdyz jsi limitovany penezi a k tomu se v dane tride vubec nevyznas. Ty Husabergy, co mi Samcusuv kamos nabizi budou asi narez, ale popravde se me nelibi design a to je u motorky dulezite. Porad se mi nejvic libi husqvarna sm610, tam ale je udajne problem u rocniku pod 2005 a vseobecne s nahradnimi dily. Kurva, uz me ta nerozhodnost sere. Na tipmotu je jedna 610 z Prerova za 123tis, ta me lezi v hlave.
Georg
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317