svíčky
ono popravdě mám problémy i já na ZRX a tam je myslím přístup ke svíčkám zlatý. Jinak vyřešil jsem to normálním klíčem na svíčky s tím T držákem tak, že na krajním válci jsem zjistil délku potřebnou k dosažení svíčky a pak ho ještě jednou zohnul do pravého úhlu, abych měl lepší přístup k 2. a 3. válci. Pak to řeším jak Farmář gumovou hadičkou, se kterou uvolněnou svíčku vytáhnu a dokonce i utáhnu a pak už stačí jen dotáhnout tím klíčem. Jen doporučuju v takovémpřípadě hadici kontrolovat, protože se mě z ní kroužek utrhl a úplně přesně se zapasoval mezi svíčku a válec a já pak nemohl na svíčku nasadit klíč. Naštěstí to bylo na prvním válci, nedovedu si představit tu pakárnu, kdyby se to stalo na těch prostředních.
ZX-12R naked
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak já sem to na šestce řešil dlohým ořechem 16 a prodlužovacím nádstavcem na ráčnu. Dycky sem svíčku povolil a pak gumovou hadičkou vytahl. Naopak to šlo stejně. Výhoda byla ta, že ať už sem svíčky mněnil kdekoliv, i na jiných motorkách, tak se nádstavec s golou dal povytahnůt a podle potřeby rozpojit, popřípadě pustit na svíčku první nástrčák a pak do něho teprve nasadit prodloužení na ráčnu.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- bousa
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Ty poslední příspěvky byly k věci, díky moc chlapi. Je vidět, že když je praxe a zkušenosti, tak to jde. A předpokládám, že k tomuto účelu bylo toto celé fórum založeno. Ještě jednou díky.
A závěrem bych dodal, že jsem zašel i do servisu ze zeptat, jestli mají ten origo klíč. Pán mechanik byl tak ochoten, že když zjistil, že jich má víc, tak mi jeden prodal za pivko. Tímto mu děkuji a děkuji i vám zde za rady, které se dotýkaly tématu.
A závěrem bych dodal, že jsem zašel i do servisu ze zeptat, jestli mají ten origo klíč. Pán mechanik byl tak ochoten, že když zjistil, že jich má víc, tak mi jeden prodal za pivko. Tímto mu děkuji a děkuji i vám zde za rady, které se dotýkaly tématu.
Kawasaki ZX-10R ´06