jde uplne vpohode... i Blanka to zvladnerudormi píše:pěkný zdrahy! už padla zmínka o tvých "mechanicích" v sekci zkušenosti s motofirmami![]()
![]()
kluci, zkoušeli jste někdy otočit rexe o 180° na stojánku? jde to vůbec??

jde uplne vpohode... i Blanka to zvladnerudormi píše:pěkný zdrahy! už padla zmínka o tvých "mechanicích" v sekci zkušenosti s motofirmami![]()
![]()
kluci, zkoušeli jste někdy otočit rexe o 180° na stojánku? jde to vůbec??
...hele nic proti, ale zkus si nejdrive neco malo precist... treba tady o par stranek driv a pak pis prispevky, ju? ...myslim ze uz se tady o tom napsalo fakt hodneJanek píše:Tak nevím, nejsem pozorný čtenář, jestli tu už nezazněl nějaký komentář k nové ZRX 1200. Včera jsem skouknul jedno foto a je to asi pořád ten starý dobrý REX. Jen mě trochu zarazilo "pouhých" 110 hřebců.
tak já to zítra zkusím, jestli nekecášKankX píše:jde uplne vpohode... i Blanka to zvladnerudormi píše:pěkný zdrahy! už padla zmínka o tvých "mechanicích" v sekci zkušenosti s motofirmami![]()
![]()
kluci, zkoušeli jste někdy otočit rexe o 180° na stojánku? jde to vůbec??...kdyz jsem to zkousel poprve, mel jsem strach ze to stojanek nevydrzi, tak se jakoby prohnul, ale vydrzi...
...protoze kdyz jsem ji to ucil, tak mi prislo lito slehnout s fungl novym Zetkemrudormi píše:tak já to zítra zkusím, jestli nekecášKankX píše:jde uplne vpohode... i Blanka to zvladnerudormi píše:pěkný zdrahy! už padla zmínka o tvých "mechanicích" v sekci zkušenosti s motofirmami![]()
![]()
kluci, zkoušeli jste někdy otočit rexe o 180° na stojánku? jde to vůbec??...kdyz jsem to zkousel poprve, mel jsem strach ze to stojanek nevydrzi, tak se jakoby prohnul, ale vydrzi...
![]()
a proč ti blanka otáčí rexem?
Zdrahy píše:Ty dementní odkazy mi roztahují obrazovkuCzert ZRX píše:to není Doktůrka ten má přeci IXILA![]()
jinak toto světlo bych bral!!!!Co Doktore neobjednáme si 2 kousky?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/kawasaki ... ccessoriesale na druhou stranu, to světlo chci - jestli do toho někdo půjdete, objednávám taky jedno!!
před odkaz dáš tohle a za odkaz dáš tohle //url] tady napíšeš co chceš, aby bylo vidětkerik píše:Zdrahy píše:Ty dementní odkazy mi roztahují obrazovkuCzert ZRX píše:to není Doktůrka ten má přeci IXILA![]()
jinak toto světlo bych bral!!!!Co Doktore neobjednáme si 2 kousky? linkale na druhou stranu, to světlo chci - jestli do toho někdo půjdete, objednávám taky jedno!!
Taky bych rád. Budete někdo objednávat?
to nevokecas... proste je to pekny padloZdrahy píše:Já jsme popřemýšlel jak dodělat ten klín a napadlo mě tohle řešení - obrátit zrcadlově origo polepy
Na téhle fotce ten rýč vypadá ještě větší než působí v reálumotorka stojí na stojanu a jak je nakloněná, tak je vidět celá plocha.. za normálních okolností působí subtilněji