urcite kvuli nemu... ja se take dodnes nesmiril s cernym podklademLadis píše:No jo, vidíš...taky mě došlo, že ZR-7 má jediná bílej podklad, tak možná kvůli němu...

urcite kvuli nemu... ja se take dodnes nesmiril s cernym podklademLadis píše:No jo, vidíš...taky mě došlo, že ZR-7 má jediná bílej podklad, tak možná kvůli němu...
Taky mám zálusk na bílý podklad, už od doby co mám Rexe, důvod proč je tam nemám je stejnýKankX píše:urcite kvuli nemu... ja se take dodnes nesmiril s cernym podklademLadis píše:No jo, vidíš...taky mě došlo, že ZR-7 má jediná bílej podklad, tak možná kvůli němu...Puvodne jsem mel v umyslu tam hodit bilej, ale potom co jsem si kdysi hral se sundavanim rucicek u ZR-7 uz bych do toho nesel, tacho to rozdejchalo ale otackomer mel problem a zacal se obcas zasekavat, takze jsem to pak rozebiral jeste asi 20x nez zacal tak nejak chodit bez zadrhelu, ale stejne to nebylo uplne ono
Jsem taky v kategorii "praktických rozvrtávačů" budíků, do stejného šitu 2x nevstoupíš, tedy: osobně NA PŘEDĚLÁVÁNÍ PODKLADU SERU! Jeden výuční list stačí! (Marťyne nebuj, na Tvém Rexovi jsem nic s budíkama neprovádělmilda píše:To jo,teď už jenom rozebrat budíky a nic nepokazit...
rozebrat budiky problem neni... mam pocit ze v tomto pripade se jedna jen o polepy a ty by se meli nechat nalepit aniz by se sundala rucicka ale jak to bude vypadat vecer az to bude svitit??? Kdo videl jak jsou udelane ty budiky uvnitr tak vi ze je to takovej plastovej bazmek s nekolikavrstvym potiskem aby se docililo toho spravneho efektu pri jizde vecer. Takze jedina moznost jak udelat opravdu dobre vnitrky, je ta ze se musi vymenit cele tyto vnitrky (plexiskla) a to uz bez sundani rucek nejde. Rucka je nalisovana na tenke kovove hridelce a dolu se ji fakt nechce... hridelka konci uvnitr strojku (cena cca 13000,-) kterej je dost nachylnej na nejake sily. Z toho vyplyva ze kdyz budes chtit rucku sundat musis pouzit dost velkou silu, zimz budes rvat i tu hridelku z toho strojku.... no a ve finale ten strojek poseres a jses bez otackomeru, nebo hridelku jen priohnes a bude ti smajdat, nebo se ti dokonce bude zasekavat. Jo a v neposledni rade pak jeste nastava problem s navracenim rucky... protoze treba u otackomeru neni na strojku zadny doraz a vlastne z niceho neni poznat ve ktere pozici byla. To znamena pripojit k motorce jiny otackomer a tuhle rucku podle nej zkalibrovat!milda píše:To jo,teď už jenom rozebrat budíky a nic nepokazit...
...tak to ja byl na sve ZR7 uspesnejsi... budiky jsem dal zpet do provozuschopneho stavu, ale sral jsem se s tim 2 mesice666S999 píše:Jsem taky v kategorii "praktických rozvrtávačů" budíků, do stejného šitu 2x nevstoupíš, tedy: osobně NA PŘEDĚLÁVÁNÍ PODKLADU SERU! Jeden výuční list stačí! (Marťyne nebuj, na Tvém Rexovi jsem nic s budíkama neprovádělmilda píše:To jo,teď už jenom rozebrat budíky a nic nepokazit...)
Sehnal jsem nabouraný budíky taky ze ZR 7 a pokoušel jsem se vyndat rafiky...kokíni z Japanu je tak dobře přilepili...jednu jsem zkurvil a pak letěly do popelnice...), lepší než dokurvit na Rexovi. Držím Vám palce![]()
Zato můžu poradit, jak to nesundávat"na zkurv", ale tak, aby to klaplo
Jediné co mne čeká, je výměna všech zároviček v budíkách za LEDky, do toho jdu určitě!