svíčky
- bousa
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
svíčky
Ahojte, zítra budu měnit svíčky na ZX-6R 03 a chtěl jsem se zeptat, jak moc je utahujete? Jelikož nemám manuál, tak jsem se chtěl zeptat, jestli je tam doporučený nějaký kroutící moment nebo to utahujete jen podle citu???
Díky za radu.
Díky za radu.
Kawasaki ZX-10R ´06
-
- Ghostrider
a taky se tam skoro žádnej nevejde kvůli malýmu průměru v palici. Kupoval jsem od yacomi asi za 80 vočí, sice se tam vejde,ale je to shit a při povolování starý svíce jsem ho roztrh
http://www.yacomi.cz/naradi-motodily-c- ... 2&sort=20a tady si můžeš vybrat podle rozměru svíce
http://www.yacomi.cz/naradi-motodily-c- ... 2&sort=20a tady si můžeš vybrat podle rozměru svíce
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...jsi ho neroztrh protoze je to shit, ale protoze mas takovou ukrutnou silumisak39 píše:a taky se tam skoro žádnej nevejde kvůli malýmu průměru v palici. Kupoval jsem od yacomi asi za 80 vočí, sice se tam vejde,ale je to shit a při povolování starý svíce jsem ho roztrh

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- farmář
- Ghostrider
přesně tak!
jinak utahovací moment nebo způsob dotažení bývá na krabičce svíce. Ale ten přístup je fakt blbej. Povoluji takové svíce golou s dlouhým vořechem a když nejde vytáhnout, strčím tam kus gumové hadice a natlačím ji na svíčku.Stejně tam strkám novou, s tím, že nesmí spadnout a musím ji chytit na závit, pak je vyhráno
někdy než ji zcela golou vytočíš, nech ji na závitu a strč tam tu hadici...jak vyleze a lehne ke stěně je to občas za trest.

jinak utahovací moment nebo způsob dotažení bývá na krabičce svíce. Ale ten přístup je fakt blbej. Povoluji takové svíce golou s dlouhým vořechem a když nejde vytáhnout, strčím tam kus gumové hadice a natlačím ji na svíčku.Stejně tam strkám novou, s tím, že nesmí spadnout a musím ji chytit na závit, pak je vyhráno

někdy než ji zcela golou vytočíš, nech ji na závitu a strč tam tu hadici...jak vyleze a lehne ke stěně je to občas za trest.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- bousa
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
No, abych se přiznal, na 636 z roku 03 ty krajní svíčky vypadá, že tam bude hodně blbý přístup kvůli rámu. Toho se už teď bojím a právě by mě zajímalo, jaký klíč doporučíte. Kdybych měl origo klíč, tak se tu vůbec neptám na zkušenosti...
Tak prosím o radu, kdo to už dělal na 636, jaký klíč použil, aby to šlo v poho ven...
Díky
Tak prosím o radu, kdo to už dělal na 636, jaký klíč použil, aby to šlo v poho ven...
Díky
Kawasaki ZX-10R ´06
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele: