Aš-Jablunkov
- Roman - ZX12
- Easy slider

- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
helééé, žádný kačáky nikomu a nikam posílat nemusíš. Rezervace máme v obou kempech 4 chatky -> 16 míst!Kuba ZRX píše:helééé klucí, jak je to s tím ubytováním, je to nějak rezervované, mám někomu dát nějakou zálohu nebo tak
Máme ale o 3 kucííí navíc, takže s ubytkem je to zatím tak, že pokud nepojedou drahé polovičky od Doktora a Zdrahyho, tak pořád zůstává ještě jedna postel volná, pokud pojedou ženský s náma, tak máme -1 postel! S Lali spáváme ale na jedné, takže podle akt. seznamu máme všichni (včetně +1) kam složit hlavu!
Mišáku, prosím pro úplnost připsat ke mě "+ Lali", díky!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
Ladis píše:Jak to tak vypadá, tak budeš Zbyňku nejspíš jediným zástupcem třídy pod 125 ccm v 1. kategorii!![]()
To by chtělo nějakou spešl cenu pro nejmenší stroj a nejodvážnějšího jezdce zároveň!![]()
Žejo. No a proč asi nejedu na Z-tku, ale se budu trápit na New Pio? Protože tak mám velkou šanci vyhrát svou katerorii
A hlavně bezpečnost. Tak především. Nebudu mít problémy s překračováním max. povolené rychlosti ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Tak jsem si po dvou dnech přečetl nové příspěvky v diskusi, docela mě překvapilo, jakým směrem se to tam vde. Ku.va, když někdo něco organizuje, napíše pravidla a tím končí veškerá demokracie. O žádný noční, půlnoční nebo nějaký jíný termín startu nestojím, pokud jsem se rozhodl, že pojedu na padesátce, tak jsem k tomu měl své důvody a ty se nezmění (nezměnily). Pokud to mám jet 12 nebo 16 hodin, tak to prostě pojedu. Pokud v cíli příjdu o chlast, tak o něho přijdu.
Pro mě je to o té jizdě, ne o litrech piva.
Dává to smysl? Asi ne ... tak nic. Jdu na obídek u svého nového zaměstnavatele. 
Mahlzeit
Mahlzeit
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím a taky jsem to tam napsal!Z. píše:O žádný noční, půlnoční nebo nějaký jíný termín startu nestojím, pokud jsem se rozhodl, že pojedu na padesátce, tak jsem k tomu měl své důvody a ty se nezmění (nezměnily). Pokud to mám jet 12 nebo 16 hodin, tak to prostě pojedu. Pokud v cíli příjdu o chlast, tak o něho přijdu.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver